Košarkaši slavili i u Futogu

08. februar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: košarka, Sport, Zabava

Košarkaški klub “Srbobran” nanizao je 9 pobeda, poslednja je ostvarena danas u Futogu, gde je tamošnja ekipa “Basketball Stars” pokušala da pruži neki otpor, ali uzaludno jer je na kraju bilo 78:102 (26:59).

Već na poluvremenu razlika na semaforu je bila više od 30 poena za zelenu četu iz Srbobrana, a u prvim minutima treće četvrtine popela se na maksimalnih 37 poena, što je bilo dovoljno da se pokaže nadmoć. Nakon toga trener Jovica Andrić smiruje svoje momke, na parket izlaze i mlađi igrači kako bi stekli što više minuta u seniorskom takmičenju, a i kako ne bi previše umarao nosioce igre.

I ovog puta glavni košgeter je bio Jovan Antić, koji je do poluvremena nakupio uz svoje ime 26 poena, a do kraja utakmice je stigao do velikih 43, uz 12 preciznih šuteva za 3 poena. Nemanja Trninić je odigrao meč na visokom nivou, dao dve trojke i u ukupnom skoru učestvovao sa 27 poena. Mladi Stefan Rekić je pokazao svoje umeće, postigao tri koša van linije 6,75 i ukupno imao 11 poena, Slobodan Subić je zabeležio jednu trojku i 9 poena, dok je Nikola Krga dao 8 poena.

Sledeća utakmica na programu srbobranskog tima je tek u ponedeljak 17. februara, kada će u Srbobran doći tim iz Zrenjanina kk “Petrovgrad”. Nadamo se da će i protiv ovog tima pobeda biti neupitna, odnosno da se ostvari plan od 10 pobeda (10/2). Utakmica počinje u 19:30.

Facebook Komentari