OK MLADOST: Pobedom otpočete pripremne

31. januar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Odbojka, Sport, Zabava

Odbojkaški klub “Mladost” iz Turije ušao je u pripreme za nastavak prvenstva, odigravši prvu prijateljsku utakmicu sa bečejskom ekipom, a sledi im još provera pred prolećni deo takmičenja.

Poslednju takmičarsku utakmicu “Mladost” je odigrala 18. decembra kada je zabeležena pobeda u gostima od 0:3, nad ekipom OK ” Maglić”, poslednjim timom u ligi. Naš predstavnik u Prvoj Vojvođanskoj ligi “Zapad”, trenutno deli poziciju 5 sa kulskim Hajdukom (12 bodova), dok je “Vrbas” na 4. mestu sa samo bodom prednosti, što Turijcima otvara mogućnost, da nekom boljom igrom u nastavku, naprave bolji plasman do kraja sezone.

“Polako se pripremamo za drugi deo prvenstva koji se nastavlja 8. februara. U subotu smo se sastali sa ekipom OK Bečej, radi prijateljske utakmice. Ovo je već gotovo tradicija što se tiče prijateljskih utakmica sa njima, jer svaku godinu tako počinjemo. Tokom prijateljske utakmice je bilo nekoliko oscilacija u igri, ali smo na kraju odneli pobedu sa 3:2, iako smo u 5. setu gubili 14:9. Momci su zadovoljni, raspoloženi i spremni za nastavak prvenstva. Na teren se najzad i ja vraćam nakon skoro 4 meseca pauze. Za danas je zakazana još jedna prijateljska utakmica, kao provera pred naredni vikend. Pozivam sve ljubitelje sporta i odbojke da nam se pridruže na tribinama na našim domaćinstvima”, rekao je odbojkaš Andrej Jojkić.

Facebook Komentari