Novogodišnja čestitka predsednika Opštine

31. decembar 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Došao je i taj poslednji dan u godini, euforično raspoloženje, iščekivanje Nove godine i same proslave prestupne 2020. Iz kancelarije predsednika opštine Srbobran, tim povodom upućena je čestitka građanima, koju vam ovom prilikom i prenosimo.

“Svim građanima opštine Srbobran, u ime lokalne samouprave i u svoje lično ime, želim da Nova, 2020. godina donese zdravlje, sreću, uspeh i svako dobro. Želim da se u 2020. godini još iskrenije međusobno uvažavamo i poštujemo, pomažemo i budemo oslonac jedni drugima, jer iz toga snaži i postaje bolji i pojedinac, i porodica, i celo društvo. Verujem da će svaka naredna godina biti uspešnija. Srećna Nova godina!”, stoji u čestitci koju potpisuje predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški.

Zajednički doček Nove godine, lokalna samouprava će upriličiti na Trgu slobode, gde će građane zabavljati bend “La Banda”, čiji nastip je planiran za 22:30, dok će kao predgrupa ovom novosadskom bendu biti grupa “Klin” iz Zrenjanina, čiji izlazak na binu je planiran za 21:00 sat. U parku su postavljene i kućice u kojima će se kuvati čaj, vino i bariti Turijske kobasice, a sve to će besplatno biti deljeno građanima. Kako bi doček bio potpun, za ponoć je planiran i vatromet, a i sam predsednik opštine doći će na Trg kako bi i lično čestitao ulazak u Novu godinu okupljenim građanima.

Facebook Komentari