ZVEZDICE pričaju najlepše bajke

27. decembar 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Pozorište, Zabava

Za kraj ove godine iz kuhinje Modernog plesa “Zvezdice” izašla je dečija pozorišna predstava “Deda Mrazova vremenska mašina”, koju su koreograf Tatjana Vujanić i polaznici njene škole plesa, izveli u srbobranskom Pozorištancu, 23. decembra.

Premijera koju su imala priliku da gledaju deca Srbobrana, kombinacija je više različitih bajki, odnosno nekoliko poznatih heroja iz priča vodi publiku kroz zanimljiv svet bogat muzikom i igrom, a sami kostimi i šminka koje su nosili izvođači na sceni, bila je zadivljujuća. Nisu se samo mali gledaoci oduševili onim što su mogli da vide i čuju, jednako su reagovali i njihovi roditelji.

“Plesna grupa Zvezdice sada već tradicionalno svake godine novogodišnjim koncertom obeleže predstojeće praznike. Tokom školske godine imamo dosta nastupa za koje se uporedo pripremamo, tako da za ovu predstavu nismo imali mnogo vremena. Deca vole scenske nastupe i zato su sa velikim zadovoljstvom i odgovornošću spremala novogodišnji program. Tekst sam pisala sama i uradila koreografije. Ove godine sam se odlučila da to budu bajke Čarobnjak iz Oza, Aladin i Petar Pan, jer deca najviše uživaju uz bajke. Kao koreograf veoma sam zadovoljna onim što su moje balerine izvele večeras i ponosna sam na njih. Trud i timski rad se i ovoga puta isplatio, jer smo ispunili očekivanja dece koja su se družila sa nama. Što je najvažnije i mi smo se igrali i zajedno sa njima uživali na sceni. To i jeste moja misija da se deca prvenstveno zabave i druže tokom nastupa”, rekla je Tatjana Vujanić nakon uspešne premijere, a zatim se zahvalila svom ansamblu.

“Zahvaljujem se mojim devojčicama na odličnom nastupu. Blistale su, kao prave zezdice. Zbog osmeha na njihovim licima i svakog pokreta koji su sa ljubavlju odigrale, moje je srce puno. Sa velikim zadovoljstvom posle zasluženog odmora zajedničkim snagama krećemo dalje u nove radne pobede, jer lepo je živeti u bajkama i dečijem bezbrižnom svetu.” Kako bi “Zvezdice” bile nagrađene za odličan nastup i sav trud koji su uložile, pobrinuo se Deda Mraz, podelivši im novogodišnje paketiće.

Facebook Komentari