350 dece dobilo paketiće na Božićnom vašaru

16. decembar 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, udruženje, Zabava

Nakon dve božićne radionice, Civilno Društvo „Gloria“ je u nedelju, 14. decembra 2019. godine na pijačnom trgu na Begluku, organizovalo Božini vašar i to sa velikim uspehom.

Na vašar su deca i omladina doneli i prodavali svoje proizvode, koje su sami napravili na radionicama, ali je bilo i odraslih prodavaca. Kako je za naš portal izjavila Natalija Barna, vašar je u 17 časova počeo sa vatrometom, a zatim je decu posetila “Ledena kraljica Elza”. Nakon pola sata nastupali su deca iz Udruženja “Pićpang”, a zatim i devojački hor “Bodorka”. Božićnoj atmosferi doprineli su pored Deda mraza i dve Bake Mrazice u pratnji ponija. “Prisutnoj deci je podeljeno oko 350 novogodišnjih paketića, a na tezgama se moglo pazariti sve za Božić: od ukrasa za jelku pa do medenjaka. Članovi društva Gloria su radoznale i prisutne nudili sa vrućim čajem i medenjacima. Ovim putem se zahvaljujemo svima, koji su došli”, rekla je Natalija. Ujedno se zahvalila sponzorima, Opštini Srbobran, JKP Graditelj, Vulkal Commerce, DOO Reahem, Karin salaš, Agrotuk, kao i građanima Nataši Jordanoski, Tamari Ađanski i porodici Fišteš.

Natalija Barna je dodala, da na Badnje veče u prostorijama “Full Coffee” u Srbobranu pripremaju žurku, koja počinje u 19:00 časova. Zainteresovani za sva bliža obaveštenja neka se obrate na tel: 060/7179526.

Više fotografije sa Božićnog vašara možete pronaći na našoj facebook stranici SrbobranDanas.rs.

Facebook Komentari