Male odbojkašice treće na prvenstvenom turniru

10. decembar 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Odbojka, Sport, Zabava

U nedelju u sportskoj hali Srbobran, održan je turnir u okviru prvensva za mlađe selekcije, 2006/07. godište, na kom su pored domaće ekipe “Elan Volley” učestvovale i: ekipa “Jedinsvo” iz Novog Bečeja, OK “Respekt” iz Novog Sada i ekipa ŽOK “Bečej”.

Na parketu srbobranske sportske Hale, na dva terena u isto vreme, snage su odmerile devojčice iz ŽOK “Elan Volley” i “Jedinstvo”, dok su pored njih igrale ekipe iz Bečeja i Novog Sada. U prvim mečevima pobede su odnele ekipe “Jedinstvo”, pobedivši “Elan Volley” sa 2:0, a Bečejke su na drugom terenu slavile protiv Novosađanki takođe sa 2:0.

U finanom delu borbe za treće mesto Srbobranke su savladale ekipu “Respekt” sa 2:0, a u finalnoj i izuzetno neizvesnoj utakmici prvo mesto su osvojile devojčice iz Novog Bečeja. Najbolja igračica na turniru je bila Jovana Maljugić iz ekipe “Jedinstvo”.

Bila je ovo još jedna lepa odbojkaška predstava u našem mestu, koju su nam priredili ljudi iz odbojkaškog kluba “Elan Volley”, a već u subotu kadetska ekipa igra turnir kadetskog prvenstva u Bečeju, dok će seniorke u nedelju od 15:00 časova, u srbobranskoj sportskoj hali, u sklopu Prve Vojvođanske lige, dočekati OK “Blok Aut” iz Temerina.

Facebook Komentari