Male odbojkašice treće na prvenstvenom turniru

10. decembra 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: deca, Odbojka, Sport, Zabava

U nedelju u sportskoj hali Srbobran, održan je turnir u okviru prvensva za mlađe selekcije, 2006/07. godište, na kom su pored domaće ekipe „Elan Volley“ učestvovale i: ekipa „Jedinsvo“ iz Novog Bečeja, OK „Respekt“ iz Novog Sada i ekipa ŽOK „Bečej“.

Na parketu srbobranske sportske Hale, na dva terena u isto vreme, snage su odmerile devojčice iz ŽOK „Elan Volley“ i „Jedinstvo“, dok su pored njih igrale ekipe iz Bečeja i Novog Sada. U prvim mečevima pobede su odnele ekipe „Jedinstvo“, pobedivši „Elan Volley“ sa 2:0, a Bečejke su na drugom terenu slavile protiv Novosađanki takođe sa 2:0.

U finanom delu borbe za treće mesto Srbobranke su savladale ekipu „Respekt“ sa 2:0, a u finalnoj i izuzetno neizvesnoj utakmici prvo mesto su osvojile devojčice iz Novog Bečeja. Najbolja igračica na turniru je bila Jovana Maljugić iz ekipe „Jedinstvo“.

Bila je ovo još jedna lepa odbojkaška predstava u našem mestu, koju su nam priredili ljudi iz odbojkaškog kluba „Elan Volley“, a već u subotu kadetska ekipa igra turnir kadetskog prvenstva u Bečeju, dok će seniorke u nedelju od 15:00 časova, u srbobranskoj sportskoj hali, u sklopu Prve Vojvođanske lige, dočekati OK „Blok Aut“ iz Temerina.

Facebook Komentari