Pobeda odbojkašica na domaćem terenu

29. novembar 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Odbojka, Sport, Zabava

Sinoć, u odloženoj utakmici šestog kola Prve vojvođanske lige u srbobranskoj sportskoj Hali, odbojkašice ŽOK”Elan Volley” savladale su gošće iz Bačkog Gradišta, ekipu OK “Libero”, sa 3:0 u setovima.

Poslednjeplasirana ekipa “Libero” nije imala snage da se suprotstavi našim devojkama. Bila je ovo jedna od onih utakmica gde je trener srbobranske ekipe, Dragan Jojkić, dao šansu i nekim devojkama koje su u dosadašnjem toku prvenstva imale nešto manju minutažu. Ovu lepu odbojkašku predstavu pokvario je detalj kada je došlo do povrede igračice gostujuće ekipe, Lenke Savkov, koja je prilikom pada povredila rame i koja je odmah zbrinuta u našem Domu zdravlja, kojoj ovim putem iz našeg kluba upućuju želju, da se što brži oporavi i vrati na teren.

Sve ostalo je proteklo u fer i korektnoj borbi obe ekipe. Od početka je bilo jasno da se radi u velikoj razlici u kvalitetu timova. Sem neizvesnog početka prvog seta, u kom je gostujuća ekipa uspevala i da povede, nije bilo upitno ko će osvojiti sve setove. Svaka deonica završena je ubedljivom razlikom na semaforu: 25:18, 25:19 i 25:18. Nakon ove pobede odbojkašice “Elan Volley-a” u nedelju gostuju ekipi OK “Novi Sad”, gde će pokušati da ponove dobru igru i sa gostovanja donesu nova tri boda.

Više fotografija sa ove utakmice možete pronaći u našoj facebook galeriji.

Facebook Komentari