Veterani učestvovali na turniru u Rušnju

28. oktobar 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport, Zabava

Poslednji održan fudbalski turnir veterana u Srbobranu dao je našim veteranima priliku da ugoste timove iz Vlasenice, Temerina i Rušnja, što je poslednju navedenu ekipu navelo da i na svom stadionu organizuju turnir sa istim učesnicima.

Turnir je u pomenutom beogradskom naselju održan u subotu, 26. oktobra, a naš tim “Veterani Srbobran”, rado se odazvao pozivu domaćina iako je u poslednje vreme bilo teško sastaviti ekipu zbog brojnih radnih obaveza koje igrači imaju. Na turniru u Rušnju “Veterani Srbobran” zauzeli 4. mesto.  Sportska sreća nije bila na njihovoj strani pošto su obe utakmice odigrali nerešeno i posle izvođenja jedanaesteraca protivnici su imali više sreće.

U prvoj polufinalnoj utakmici “Veterani Srbobran” su igrali sa “Veteranima Rušanj”, rezultat je bio 1:1, a strelac gola za Srbobrance bio je Tibor Barna. Posle boljeg izvođenja penala u finale je otišla ekipa domaćina. U drugoj utakmici “Veterani Vlasenica” i “Zavičaj Temerin” takođe su igrali nerešeno 2:2, a u izvođenju penala više sreće je imala ekipa iz Vlasenice koja je prošla u finale. U utakmici za treće mesto Srbobranci su opet posle izvođenja jedanaesteraca izgubili, ovoga puta od ekipe “Zavičaj”, dok je u regularnom delu igre rezultat bio 1:1. Ponovo je precizan bio Barna.

Finale u kom su igrali “Veterani Vlasenica” i domaćin “Rušanj”, pobedila je ekipa iz Republike Srpske rezultatom 2:1. Konačni poredak je bio: 1. Vlasenica, 2. Rušanj, 3. Zavičaj Temerin i 4. Veterani Srbobran. Za najboljeg strelca proglašen je Bato Kovačević iz ekipe “Vlasenica”, najbolji golman je bio Mile Kuprešanin iz Srbobrana, koji je maestralnim odbranama pokazao svoj raskošni talenat. Najbolji igrač Turniira bio je Javorinac Dragan iz ekipe “Zavičaj”.

Sastav ekipe “Veterani Srbobran”: Kuprešanin, Suzić, Šijačić, Marić, Muminović, Kobilarov, Baćinski, Topalov, Ćorić, Peradze, Gerdijan, Bajić, Mijić, Dejan Filipović, Komlenić i Barna. “Zahvaljujemo se ekipi iz Rušnja na odlično organizovanom turniru i još boljem druźenju u restoranu Srpski Dvor. Sportski pozdrav!”, reči su upućene od strane ekipe “Veterani Srbobran”.

Facebook Komentari