Počinje sa radom KORZO cafe-picerija

27. oktobar 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo, Privreda, Zabava

Dugo najavljivano otvaranje novog ugostiteljskog objekta, na mestu nekadašnje “Rome”, konačno je zakazano za ponedeljak 28. oktobar. Poznati prostor ima novi izgled i ime “Korzo”, a donosi i novu ponudu kada su u pitanju hrana i piće.

Već od 8:00 časova ujutru “Korzo” će otvoriti svoja vrata za goste i ponuditi im široku lepezu specijaliteta. U ponudi će se naći gurmanluci sa roštilja, restoranski meni gotovih jela, ali i jela koja će se spremati po poružbini, supe i čorbe, riblji specijaliteti, italijanske paste i pice, slane palačinke, obrok salate, razne vrste kolača i drugih poslastica. Ono po čemu će kuhinja sigurno biti poznata je doručak “Korzo specijal”.

Pored bogatog menija u ponudi će biti i široka lepeza alkoholnih i bezalkoholnih pića. Odlična ponuda vina poznatih domaćih vinarija krasiće ovaj ugostiteljski objekat, a među njima su vinarije: Zvonko Bogdan, Kovačević, Deurić, Aleksandrović, Erdevik i mnoge druge. Pored značajnog broja vina, “Korzo” će ponuditi i kafu vrhunskog kvaliteta, “Antico sapore” koja svojim mirisom i ukusom zadovoljava čulne zahteve najistančanijih poznavalaca i ljubitelja ovog toplog napitka.

Za sve posetioce, bilo da su tu zbog kafe, pića, hrane ili ugodnog ambijenta, cafe-picerija “Korzo” će biti otvorena od 8:00 do 24:00 časa svakog dana od nedelje do četvrtka, dok će petkom i subotom lokal biti otvoren do 1:00 sat posle ponoći. Adresa na kojoj se u Srbobranu nalazi “Korzo” je Miloša Crnjanskog 3. Telefoni za rezervacije i porudžbine su: 021 735 007 i 063 735 0071. Takođe možete se obratiti i u pisanoj formi na e-mail: [email protected], a možete i zapratiti svoj novi omiljeni kafe na društvenim mrežama, facebook: Korzo kafe-picerija , i instagram: korzo_kafe_picerija. U svakom slučaju Srbobran je od sad bogatiji za jedno lepo mesto, u čijem prostoru ćemo se rado okupljati i na koje ćemo dovoditi svoje goste, jer izgledom i ponudom zadovoljava i one ljude sa najstrožim standardima. Obavezno posetite kafe-piceriju “Korzo”!

Facebook Komentari