Spremite se za 15. EKO KAMP

10. jul 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, udruženje, Zabava

Kako to tradicija nalaže, Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama “Biser” i ovog leta organizuje svoj “Eko – kamp”. Ovogodišnji je 15. po redu i nosiće naziv “Upoznajmo Srbiju”.

Planirano je da “Eko–kamp” traje pet dana, odnosno da počne 29. jula i završi se 2. avgusta, a lokacija održavanja kampa ostaje ista, u Šumici na srbobranskom Vašarištu. Participacija za učešće na kampu je 100.00 dinara za svih pet dana. Inkluzivni karakter kampa ostaje osnova na kojoj se grade sve aktivnosti, različite radionice i takmičenja, a za učesnike su obezbeđeni doručak, ručak i užina.

 

Poziv za učešće u kampu upućuje se svoj deci Srbobrana. U “Biseru” očekuju da će im se na kampu pridružiti i gosti iz drugih udruženja za osobe sa smetnjama u razvoju. Svi zainteresovani za učešće u “Eko-kampu” mogu da se prijave u prostorijama Udruženja “Biser”, na adresi Hajduk Veljkova broj 85, Srbobran, ili da se prijave putem telefona 021 732 577. Sve prijave za učesnike kampa možete dostaviti svakog dana do 19. jula, od 07:30 do 14:30h.

 

Facebook Komentari