Značajna sredstva za Stevanov oporavak stižu i iz vrtića

17. jun 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Društvo

Predškolska ustanova “Radost” jedna je od institucija u opštini Srbobrtan, koja se aktivno uključila u humanitarnu akciju čiji je cilj bio pomoći Stevanu Nađu da ozdravi. Oko sebe okupili su mnogobrojne dobre ljude, a i deca su uradila veliki posao, što je za rezultat imalo dosta novca u kasi.

Školska godina je završena, i nije moguće nastaviti akciju do početka septembra, ali su se zato zabavištima u akciji priključili zaposleni u Policijskoj Stanici sakupivši sredstva za Stevana. Prikupljena suma možda nije dovoljna za ozdravljenje, ali će sigurno biti značajna kada se njoj dodaju sredstva koja su prikupljena na mnogobrojnim skupovima na teritoriji cele opštine.

“Sakupljalo se po svim našim vrtićima, prodavali smo medenjake na pijaci, a ‘Bubamarci’ iz Nadalja održali su svoju završnu priredbu sakupljajući sredstva. Ova akcija je odraz humanosti, ljudskosti i dobrote svih naših građana. U nju je utkana je dobrota, velikodušnost i silna želja da se pomogne jednom detetu. Sakupljeno je 100.000 dinara i ova suma će biti uplaćena na račun roditelja malog Stevana, kojem želimo što pre ozdravi i brzo nam se vrati kući”, saopštila je direktorka PU “Radost”, Aleksandra Vrsajković.

Stevan je otputovao u Italiju sa roditeljima, gde će mu biti pružena odgovarajuća terapija koja treba da mu pomogne u ozdravljenju.

Facebook Komentari