NSZ i Aptiv organizuju akciju „Otvorenih vrata“

18. maja 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Zapošljavanje

Kompanija Aptiv, sa svojim proizvodnim pogonom smeštenim u Novom Sadu, i dalje ima potrebu za novim radnicima, zbog čega će organizovati novu veliku akciju „Otvorenih vrata“.

Spremljeni su još bolji uslovi za nove radnike, sa većim bonusima. Prezentacija kompanije i razgovori sa potencijalnim kandidatima za zaposlenje obaviće se u utorak od 10:30 u sali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Aptiv je tehnološka kompanija koja integriše bezbedna, ekološka i bolje povezana rešenja za automobilsku industriju. Na globalnom nivou kompanija Aptiv broji 160.000 zaposlenih od čega je 18.600 inženjera, u 109 proizvodnih fabrika i 15 tehničkih centara u 44 zemlje širom sveta.

Kompanija „Aptiv Mobility Services“ d.o.o. u Novom Sadu proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope. Fabrika se nalazi u Novom Sadu, u radnoj zoni Sever II, Privrednikova 20.

Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u proizvodnji. Kandidati ne moraju biti na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje da bi došli na razgovor za posao.

Kompanija je za sve svoje zaposlene organizovala prevoz od mesta prebivališta do mesta rada i nazad.

Aptiv ulaže u svoje zaposlene, omogućavajući im stalno usavršavanje tehničkih veština. Aptiv nudi konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu.

„Svaki naš zaposleni prolazi višednevni trening u našem Trening centru. Trening sadrži zadatke i informacije sa kojima će se novi zaposleni susretati tokom rada. Tu je i moderno opremljena kantina sa pekarskim i toplim obrocima po veoma niskim cenama. Naši zaposleni imaju priliku da rade u tehnološki razvijenom i opremljenom prostoru sa najnovijom opremom“, poručuju iz kompanije Aptiv.

Brojne pogodnosti za zaposlene

Aptiv nudi petodnevnu radnu nedelju i rad u tri smene. Ukoliko postoji potreba klijenata za radnim subotama, kompanija vrednuje svaki prekovremeni sat zaposlenih koji se evidentiraju i isplaćuju na mesečnom nivou.

„Mi smo kompanija koja brine i o deci naših zaposlenih omogućavajući im da Novu godinu provedu igrajući se sa našim paketićima. Vodimo računa i o našim damama pa ih obradujemo poklon vaučerom za 8. mart. Brinemo o zdravlju zaposlenih i organizujemo besplatne preglede zaposlenih. Imamo i ambulantu koja omogućava da naši zaposleni imaju izabranog lekara u krugu fabrike. Tako mogu da izbegnu gužvu, zakazivanje i čekanje u redovnim domovima zdravlja“, kažu u kompaniji.

Aptiv program preporuke omogućava zaposlenima koji preporuče kandidata, koji ostanu u kompaniji najmanje 3 meseca, da budu finansijski nagrađeni po svakom preporučenom kandidatu. Neki od zaposlenih dobili su preko 20.000 dinara u jednom mesecu samo na osnovu ovog programa.

„Otvorena vrata“ u SRBOBRANU

Tokom maja, svakog utorka, od 10.30h u Srbobranu predstavnici kompanije organizovaće „Otvorena vrata“ kompanije i tom prilikom imaćete mogućnost da čujete sve informacije o kompaniji i da se prijavite za posao. Razgovori će biti organizovani u prostorijama Nacinalne službe, Trg Republike 1.

Oni koji nisu u mogućnosti da posete program „Otvorena vrata“ mogu da se prijave na telefon: 060/ 889 25 34 Ili pošalju svoju biografiju na [email protected] .

Facebook Komentari