Veterani u Somboru remizirali

13. maj 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Zabava

Sportsko udruženje “Veterani” Sombor, ugostili su u nedelju “sede” fudbalere iz Srbobrana, na somborskom stadionu fudbalskog kluba “Žak”.

Kao i uvek kada su u pitanju prijateljski mečevi, a pogotovo kada ih igraju veterani, imperativ pobede nije osnovna nit vodilja, već je akcenat na druženju i uživanju u omiljenom sportu, u ovom slučaju fudbalu. Tako je bilo i u nedelju u Somboru, gde su gostovali “Veterani” Srbobrana.

Najčešći golgeter našeg tima, Tibor Barna, i ovog puta upisao se u strelce, i to već na samom početku meča. Gostujući tim je posle ovog gola potpuno preuzeo inicijativu i nizao prilike za novi pogodak ,ali je on nažalost izostao. I u drugom poluvremenu situacija je bila ista, nikako Somborci nisu mogli da ugroze naš gol, ali se rezultat i pored neprestanih napada naših igrača nije menjao. Tek pred kraj utakmice, gol za Sombor postiže Dragan Trifunov, što ostaje i konačan rezultat meča, nerešeno 1:1.

Treće poluvreme, bez golova i naglih pokreta, lagano je privedeno kraju uz piće i naravno priču o fudbalu, što nije uticalo na krajnji rezultat. Ostalo je 1:1 do rastanka ovih fudbalskih prijatelja.

 

Facebook Komentari