Raspisan konkurs za prijem dece u vrtiće

29. april 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Konkurs, Lokalna samouprava

Konkurs za upis dece u predškolsku ustanovu “Radost” raspisan je i trajaće od 6. do 24. maja, svakog radnog dana između 12:00 i 13:00 časova.

Upis dece za celodnevni boravak, odnosno obdanište, biće moguć na dve adrese, vrtić “Snežana” u ulici Jovana Popovića broj 9, i u objekat “Bambi” ulica Laze Kostića 26. Što se tiče objekta “Snežana”, upis je moguć u 3 grupe na srpskom jeziku: jaslena uzrasta dece od 2 do 3 godine, mešovita uzrasta dece od 3 do 5,5 godina, kao i grupa pripremnog predškolskog programa deca starosti od 5,5 godina do polaska u školu. Kad je u pitanju objekat “Bambi” u Srbobranu, obezbeđene su 4 upisne grupe. Pored tri grupe na srpskom jeziku, predviđena je i jedna na mađarskom, a deca su uzrasta od 3 godine do polaska u školu.

Prvenstvo pri upisu imaju deca iz osetljivih grupa, deca zaposlenih roditelja i redovnih studenata, deca koja imaju status trećeg i svakog narednog deteta u primarnoj porodici, deca čija su braća i sestre upisane u ustanovu i ostala deca. Konkursni rezultati biće poznati najkasnije do 10. juna, dok će ugovori za celodnevni boravak biti potpisivani najkasnije 31. avgusta. U nastavku možete pronaći i skenirane stranice originalnog dokumenta konkursa.

Facebook Komentari