Mudrinski dva u metu za skok preko Partizana (video)

03. april 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport, Zabava

Na krilima Srbobranca, preko Partizana, do visoke treće pozicije. Udarna igla Čukaričkog i prvi strelac ekipe Ognjen Mudrinski je u 28. kolu Srpske Superlige u subotu sa dva gola presudio Radniku iz Surdulice (2:0), poboljšao svoj golgeterski konto i omogućio svom klubu da preskoči crno-bele i sa dva boda viška dočeka direktan okršaj sa timom iz Humske u narednoj rundi elitnog domaćeg šampionata.

Najopasniji pojedinac čete Sime Krunića, nezamenljiv u startnoj postavi ekipe sa Banovog brda, ”načeo” je goste projektilom koji je završio u samom uglu nemoćnog golmana Surduličana nakon što mu je saigrač Stojanović u 28. minutu susreta ostavio loptu kao na tacni.

Nije proteklo mnogo vremena, a Mudrinski je ponovo uradio svoj deo posla i duplirao prednost Čukaričkog. Semafor je odbrojavao 37. minut kada je reprezentativni levi bek Bogosavac dugo vukao loptu ka golu Radnika, nadmudrio čitavu poslednju liniju rivala i pronašao usamljenog centarfora iz Srbobrana kome je preostalo da samo rutinski matira čuvara mreže i postavi konačan rezultat za prvi trijumf belo-crnih posle dva vezana remija i produžetak serije nepobedivosti na šest mečeva.

Šef struke je Ognjena izveo sa terena u 72. minutu kada je priliku da zaigra dobio tinejdžer Tedić.

Sa ukupno 12 pogodaka u Superligi ove sezone, popularni Prica deli četvrto mesto sa napadačem Crvene zvezde Aleksom Vukanovićem, dok su ispred njih Haskić iz niškog Radničkog (18 golova), špic Partizana Rikardo Gomeš (14) i ofanzivac crveno-belih Ben (13).

Čukaričkom već u sredu, 3. aprila predstoji odmeravanje snaga sa ekipom Save Miloševića (19.00) na strani gde bi u slučaju trijumfa ”zacementirali” treću poziciju uoči plej-ofa. Mudrinski je jesenas, ali i prošle sezone u istom dresu ostao u lošem sećanju navijačima kluba iz Humske jer je na delu demonstrirao golgetersku klasu koju poseduje, pa nema sumnje da će i ovoga puta biti najozbiljnija pretnja po mrežu Vladimira Stojkovića.

Facebook Komentari