Fudbalski Veterani otpočeli svoju sezonu

15. mart 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport, Zabava

Sezona odigravanja prijateljskih utakmica, čiji je cilj druženje uz omiljenu sportsku disciplinu, počela je prošlog vikenda za fudbalere”Veterani Srbobran”.

Iako se Veterani ne nadmeću ni u jednom priznatom takmičenju našeg fudbalskog saveza, njihova sezona igranja mnogo je duža od onih koje imaju profesionalni fudbaleri. Start je početkom marta meseca, a kraj tek na zimu, kad sneg i baš hladno vreme prekinu igru.

U prvom ovogodišnjem meču srbobranski tim Veterana odigrao je utakmicu, na svom terenu, sa Veteranima “Stari Vrbas”. Rezultat je bio 1:1, kako i dolikuje meču prijatelja. Gol za Srbobran postigao je Jandrić.

“Tradicija se nastavlja prvu utakmicu u ovoj godini kao i prethodnih nekoliko godina veterani Srbobrana su odigrali sa bratskom Ekipom FK Stari Vrbas. S obzirom da je ovo prva utakmica bilo je izuzetno borbeno na terenu, a naročito u trećem poluvremenu uz pasulj i piće”, poruka je iz domaćeg tabora, koja potvrđuje onu dobro poznatu rečenicu svih Veterana: “Najteže je treće poluvreme”.

 

Facebook Komentari