Obavljen je žreb za Novogodišnji futsal turnir

21. decembar 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Lokalna samouprava, Sport, Zabava

Dočekasmo i poslednji dan prijava za učešće na Novogodišnjem futsal turniru, što je ujedno bio i povod za održavanje baraža koji je upriličen u kafeu sportske Hale u Srbobranu.

Ovogodišnji turnir razlikovaće se od prethodnih po tome što se usvajaju futsal pravila igre, čime će se dobiti na brzini i zanimljivosti. O svim pravilima i usvojenim modelima ponašanja na turniru danas su i lično obavešteni predstavnici timova učesnika koji su prisustvovali sastancima. Nešto više o takmičenju i prijavljenim učesnicima rekao nam je prvi čovek turnira Jovica Andrić, član opštinskog veća zadužen za sport i omladinu.

“Danas smo od 13 časova odradili žreb za petliće i pionire, da bi smo od 14 časova pristupili žrebu seniora i veterana. Ove godine na turniru je 86 ekipa, od toga 30 u kategoriji seniora, 16 ekipa u kategoriji veterana, 10 u kategoriji petlića i 30 kod pionira. Neki su se prijavljivali i u toku samog žreba. Zadovoljni smo velikim odzivom igrača koji su došli na sam žreb. Sutra od 15 časova startujemo sa takmičenjem. Seniorske utakmice, koje su i najzanimljivije, kreću od 20 časova. Veterani su pre njih od 18 časova a na startu će igrati deca. Prijavljeno je zaista mnogo ekipa i sad ne možemo reći kad će biti kraj turnira. Naravno, očekujemo da će proći vrlo uspešno i bez povreda što je najvažnije, molim ekipe da se ponesu sportski i neka najbolji pobede. Publiku pozivamo da dođu u što većem broju, kao i svih prethodnih godina, da se pokažemo kao pravi domaćini i napravimo dobru uvertiru za sledeću godinu kad će turnir biti još veći” bile su to reči Joce Andrića, koji se posebno zahvalio predsedniku opštine Srbobran, Radivoju Paroškom, koji je uspeo da odvoji malo vremena i prisustvuje žrebu u seniorskoj konkurenciji.

Sve informacije o predstojećim mečevima, i rezultate o završenim, moći ćete da pratite na našem portalu. Za sad vam donosimo danas žrebom izvučena imena timova po konkurencijama i redosledom po grupama:

2006. godište:

Grupa A

  1. Fk Mladost Radost
  2. Sutjeska 2
  3. One team 1
  4. Acova Banda
  5. Front Lajnersi

Grupa B

  1. FK Srbobran
  2. Udruženje Crnogoraca
  3. Max Bet SNN – Naša Priča
  4. Naša Kafanica
  5. One team 2

Po dva najbolja tima iz grupa igraće polufunalne mečeve.

2003./04./05. godište:

Grupa A

  1. TSC Bačka Topola
  2. Metak
  3. Nautičari
  4. DA-MI-JO Trending
  5. Čarli caffe

Grupa B

  1. Vinogradi
  2. FK Napredak Nadalj
  3. FK Mladost Turija
  4. Avatars
  5. Žuta podmornica Novi Sad

Grupa C

  1. Sutjeska 1
  2. TSK Temerin
  3. Ljuba Plus
  4. Milumi
  5. Aqua Viva Vrbas

Grupa D

  1. Tatini Sinovi
  2. Tehnički pregled Mrđa
  3. Konama
  4. Udruženje Crnogoraca
  5. Srbobranski Bećari

Grupa E

  1. Beograd 03
  2. Hot Bojs
  3. doo Rovčani
  4. FK Srbobran
  5. Street United

Grupa F

  1. Nova Pazova
  2. Komšije Vrbas
  3. Jang Bojs
  4. FK Jedinstvo
  5. Seoski talenti

Ovo godište sa takmičenjem počinje već sutra, na programu će biti 4 utakmice, ali o tome vas obaveštavamo naknadno. Mlađi timovi igraće sa loptom veličine 5 kao i prošle godine. Organizatori mole sve igrače da se ponašaju sportski i fer, jer bilo kakvo nasilno i nesportsko ponašanje biće sankcionisano, a u najgorim slučajevima je moguće i isključivanje pojedinaca sa takmičenja.

U konkurenciji veterana je prijavljeno 14 timova, koji su žrebom svrstani u 2 grupe. Po 4 najbolje ekipe iz obe grupe ući će u četvrtinu finala, a ukrštaće se najbolji iz jedne sa najlošije plasiranim iz druge grupe.

Veterani:

Grupa A

  1. str Leonida Zmajevo-Stepanovićevo
  2. Pekara Kondić
  3. Sport Star
  4. Pavlis
  5. VMR Alatnica
  6. Gradina Sistem Temerin
  7. Demax Balkan
  8. Rumenka

Grupa B

  1. Bečej
  2. Đoletovi drugovi Vrbas
  3. Stil Security
  4. Hrabri Borci Srbobran
  5. JKP Novosadska toplana
  6. Sivac
  7. Leteći Holanđani
  8. Mladost Max Bet (MP Agrar B.J.)

Seniori:

Grupa A

  1. Medison “Siniša Gavrilov”
  2. Cold Storage
  3. Pekara Novi Hit Full Fill
  4. Cabbage Pub
  5. DM Caffe Bačko Dobro Polje

Grupa B

  1. Momento caffe BEMIX
  2. Udruženje Crnogoraca
  3. Aca Keš
  4. Uroš MM
  5. DK photo Reklam Dizajn

Grupa C

  1. Kraljevina Srbija – V.V.Vlahović  – ISV
  2. Anto Fagasta Temerin
  3. Leskovčani TDG
  4. Fortuna Bečej
  5. Bormax

Grupa D

  1. Agromaus
  2. Ginekolozi
  3. Nova caffe Dianis
  4. FC Lester
  5. Baki Dom Plus

Grupa E

  1. Mladost Gat
  2. Balkan Boys NS
  3. Max Bet CNN
  4. La Masija
  5. Elih Purucki

Grupa F

  1. Gradina Sistem Temerin
  2. Libero Gradište
  3. River Juniors
  4. S-print
  5. Pekara Kondić

Tokom trajanja turnira trajaće i humanitarna akcija opštine Srbobran i Centra za sport i turizam. U holu sportske Hale prodavaće se karte za učešće u akciji po ceni od 100 dinara, a poslednjih dana takmičenja izvlačiće se karte čiji će vlasnici dobiti nagradna letovanja u Sutomoru. U ovoj nagradnoj igri biće izvučeno 5 dobitnika koji će u terminima jun ili septembar, moći da uživaju u moru, a moći će da povedu sa sobom još jednu osobu. Sav prikupljeni novac biće iskorišćen kao pomoć najugroženijim porodicama u opštini Srbobran.

Organizatori posebnu zahvalnost upućuju vlasnicima novo otvorenog kafića u sportskoj Hali Centra za sport i turizam, što su ustupili prostor i obezbedili piće i hranu za sve goste i učesnike turnira čime je događaj učinjen svečanijim. Kafić je ovim lepim, domaćinskim, gestom proglašen otvorenim i radiće svo vreme trajanja turnira, a naravno i kasnije.

 

Facebook Komentari