Besplatno savetovanje građana o energetskoj efikasnosti

29. oktobar 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo, Lokalna samouprava

Opština Srbobran, zajedno sa Mrežom dobre energije, organizovaće za građane Srbobrana, Turije i Nadalja, uslugu besplatnog savetovanja u oblasti energetske efikasnosti.

Ukoliko imate potrebu da potražite savet stručnih lica na temu energetske efikasnosti vaše zgrade, kuće ili stana, lokalna samouprava i Mreža dobre energije vas pozivaju da donesete svoju dobru energiju, svoja pitanja i svoje dileme u Malu salu Skupštine opštine Srbobran, svakoga utorka od 10.00 časova počevši od 6 novembra, gde će vam diplomirani inženjeri Nikola Vujović i Željko Zečević pružiti besplatnu savetodavnu podršku.

“Ako gradite ili rekonstruišete, menjate način grejanja, ili se spremate na zamenu uređaja za grejanje, možda vam možemo pomoći da se zdravije i jeftinije ogrejete i osvetlite životni prostor. Dragi građani opštine Srbobran, lokalna samouprava je dužna po zakonu da najmanje jednom nedeljno obezbedi savetodavnu pomoć za unapređenje energetske efikasnosti zgrada u privatnom vlasništvu. Mreža dobre energije će se truditi da pomogne lokalnoj samoupravi Srbobran u ispunjavanju zakonskih obaveza a pre svega želi da pomogne vlasnicima zgrada da smanje svoje troškove za energiju, povećaju komfor stanovanja i smanje zdravstvene rizike. Cilj je smanjiti troškove za energiju i smanjiti zagađenja usled potrošnje i proizvodnje energije. Usluge sekretarijata su besplatne i dostupne svim građanima”, reči su Nikole Vujovića, dipl. inženjer.

Facebook Komentari