Rukometaši nezaustavljivi! Ide se u nove pobede!

22. oktobar 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Некатегоризовано

Rukometni klub “Srbobran” od kako je iznova startovao, bukvalno od nule, pruža rezultate koji su vrlo zapaženi i treba da budu pohvaljeni i značajnije ispraćeni od strane publike.

DSC_0216

Posle četiri odigrana kola Srbobranci su ostvarili 3 pobede i to vrlo ubedljive, dok je onaj jedan kiks bio puka greška koja se desila kao što se dešava svakom sportskom timu. U poslednjem nastupu poražen je na našem parketu RK “Titel” sa 29:22, na poluvremenu 12:6, a vrlo bitan podatak je da su se skoro svi igrači tima upisali u strelce. U klubu posebno ističu da su ponosni na našu srbobransku decu jer igraju požrtvovano sa ogromnom željom i motivom da budu uvek bolji.

DSC_0203

Pored ovog poslednjeg trijumfa, podsećamo i na prethodna dva protiv “Srema” iz Sremske Mitrovice 22:28, i protiv “Rume” 27:19. RK “Srbobran” na tabeli, Treće lige Sever – “Zapad”, trenutno drži treću poziciju sa 6 bodova, koliko ima i drugoplasirani Žabalj, sa boljom gol razlikom, a prvi je “Hercegovac” od kog smo izgubili u utakmici prvog kola koja je odigrana sa malim zaostatkom.

Sledeće, peto kole, naš tim putuje u Beočin gde ga dočekuje domaća ekipa RK “Beočin 1959” koja ima potpuno negativan skor i samim tim je poslednja na tabeli. Nije neskromno reći da očekujemo ubedljivu pobedu.

Facebook Komentari