Pobeda Veterena i u Hrvatskoj

21. oktobar 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport, Zabava

Nakon letos odigranog turnira u fudbalu za Veterane, koji je organizivan u Srbobranu na Vašarištu, jedna od ekipa učesnica nogometni klub “Sloga” iz Borova, želela je da uzvrati gostoprimstvo našem timu, što je juče i realizovano.

3

Tim “Veterani Srbobran” otputovali su u pogranično mesto susedne Hrvatske i tamo uživali u fudbalu i druženju sa Borovčanima. Odlično druženje sa bratskom ekipom NK Sloga počelo je od prvog trenutka kada su naši kročili u Borovo, a dobra atmosvera trajala je ceo dan.

21

Srbobranci nisu želeli da pokvare očekivanja i utisak koji su ostavili u prethodnom susretu kada su takođe bili favoriti, tako da je jučerašnji rezultat apsolutno opravdan. Pobedili su naši “matorci” sa 1:4, a domaćini se nisu ljutili jer dobro poznaju naš tim i znali su koliko im je kvalitetan rival došao u goste.

59

Sastav “Veterani Srbobran”: Kuprešanin, Šijačić, Komlenić, Muminović, Marić, Filipović, Kobilarov, Bajić, Peradze, Lalić, Baćinski, Marjanov, Barna, Jandrić, Kočiš i Spasić.

60

Strelicu za Srbobran bili su standardni golgeteri: Jandrić sa dva pogotka, a Kočiš i Barna sa po jednim postignutim golom. Utakmica je igrana pod reflektorima, koji nisu uobičajeni za stadione nižih liga, što je i našim momcima bilo zanimljivo jer ni oni nisu imali mnogo prilika u karijeri da igraju večernje termine zbog nedostatka rasvete.

312

Domaćini su priredili odlično druženje uz jelo, piće i muziku, koje je potrajalo do ranih jutarnjih sati. Rezultat za treće poluvreme proglašen je nerešenim.

64

“Zahvaljujemo se na gostoprimstvu domaćinima i nadamo se da ćemo nastaviti i sledeće godine sa ovakvim druženjima, jer nam je zaista bilo veoma prijatno i malo je reći da smo se osećali kao kod svoje kuće. Hvala im veliko” – su reči koje je prijateljima iz Borova uputio jedan od naših golgetera Tibor Barna.

Facebook Komentari