Pobeda Veterana u Sirigu

07. oktobar 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo, Fudbal, Sport, Zabava

Odigrali su naši fudbalski Veterani juče meč sa Sirižanima i tom prilikom ih pobedili sa 1:2.

DSC_0964_1Ova utakmica je bila uzvraćanje gostovanja, nakon prvog odigranog meča krajem avgusta meseca, kada je tim iz Siriga slavio sa 2:3. Jučerašnjom pobedom i bukvalno je postignut rezultatski egal, koji u ukupnom zbiru iznosi 4:4, tako da nema nezadovoljne strane. Naravno nezadovoljstva svakako nema jer jedini razlog odigravanja ovih mečeva je ljubav prema fudbalu koju prati istinsko prijateljstvo nekadašnjih igrača, a danas veterana.

slika-3Za “Veterane Srbobran” golove su postigli Marić i Kobilarov koji je svoj pogodak postigao direktno iz kornera, prilikom izvođenja istog. Gol Srbobranaca branio je Maksimović Stojan, dugogodišnji prijatelj i sponzor tima, kojem se Veterani ovom prilikom i zahvaljuju na podršci koju im pruža, kako sponzorski tako i prijateljski. On trenutno živi i radi u Švajcarskoj što njegovo vreme provedeno sa timom čini još značajnijim, jer nije stalno u prilici da to čini.

slika-2Sama utakmica bila je uzbudljiva do samog kraja, a činjenica da je pobedonosni gol postignut u zadnjim minutima utakmice činila je sam meč vrlo neizvesnim. Nerešiva enigma za Sirižane bio je tandem sa Vašarišta Marjanov-Drapšin koji je dominirao mečom. Treće poluvreme bilo je takođe vrlo uzbudljivo, a pored pića začinjeno je i prasećim pečenjem.

slika-1“Zahvaljujemo se domaćinima na gostoprimstvu i dobroj igri tokom sve tri deonice meča” – Veterani Srbobran.

Facebook Komentari