Prva pobeda FK SRBOBRANA u Srpskoj ligi

17. septembar 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

SRPSKA LIGA VOJVODINA 5. kolo

Dočekasmo mi prvenac našeg najboljeg fudbalskog kluba. Jeste da je trebalo da prođe 5 nedelja od početka sezone ali nema veze jer vredelo je čekati. U kolu za nama Srbobranci su igrali kod kuće a gosti su bili iz malog mesta Sakule čiji klub “Borac” nije imao baš sjajno otvaranje sezone. Očekivali smo pobedu na ovom meču, ali su nas igrači Borca iznenadili ranim vođstvom u prvim minutima meča. Srećom našem timu je ovako brzo primljen gol delovao otržnjujuće, a prvi je Ćovin uzvratio oko četrdesetog minuta igre i uspeo da izjednači. Drugo poluvreme teklo je mirno do sedamdesetog minuta kada priliku koristi Vukić i postavlja konačan rezultat meča 2:1 za Srbobrance. Sve čestitke za osvojena tri boda i skok na tabeli za tim sa Vašarišta.

VOJVOĐANSKA LIGA “SEVER” 5. kolo

Jedini tim naše opštine koji je prošlog vikenda izgubio meč, na žalost, bila je turijska FK Mladost. Oni su gostovali u Bajši, gde su od istoimenog kluba primili dva gola bez ikakvog pružanja otpora. Daleko od toga da nisu Turinci imali prilika, ali nisu uspeli za 90. minuta da zatresu merežu protivnika što je rezultiralo porazom. Bajša je očigledno spremnija i u ovu sezonu je ušla odlično, sa tri pobede i jednim porazom u 5 nastupa, što se ne može reći i za našu Mladost koja ima samo jedan trijumf.

PFL SUBOTICA 5. kolo

Uspeli su Nadaljčani skoro nemoguće, upisali su novu pobedu i to protiv favorizovanog Jadrana i to na njihovom terenu. Odlična partija FK Napretka donela je klubu nova tri boda i poziciju 9 na tabeli. Rezultatom 1:2 slavio je Napredak u Feketiću, što je druga pobeda u 5 nastupa. Uz jedan nerešen rezultat, dosadašnji, polovičan, skor uopšte nije loš s obzirom kakvo izdanje nadaljskog kluba smo gledali prošle sezone. Ne bismo da budemo neskromni ali nadamo se novim bodovima u sledećem kolu.

MFL BAČKA TOPOLA – MALI IĐOŠ – VRBAS – BEČEJ – SRBOBRAN 3. kolo

FK MLADOST RADOST bez imalo oklevanja hrli ka svom cilju i nakon tri odigrana kola ima postignutih neverovatnih 14 golova, a ni jednom njihov golman nije bio savladan. Na poslednjem gostovanju u Radičeviću, srbobranski fudbaleri pobedili su sa 0:8 domaći tim FK Mladost i bukvalno ih deklasirali. Suvereno vladanje ligom nastaviće se verujemo i dalje, jer teško da ko može da nadigra ovako raspoložene fudbalere sa Rajčura. Sve čestitke na neverovatnoj pobedi.

Facebook Komentari