Umeju naši veterani i da izgube, ali njima to i nije mnogo bitno

14. avgust 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport, Zabava

Gostovali su naši fudbaleri veterani, u vikendu za nama, kod svojih prijatelja u Sivcu, a gosti se nisu baš domaćinski poneli. Pobedili su naše matorce sa 4:3.

Poraz od Veterana FK Polet Sivac nije našim igračima teško pao jer je u prvom planu ovih utakmica uvek druženje u uz sport koji svi zajedno mnogo volimo.

napad

Ekipa Poleta branila je boje sivačkog kluba u sledećem sastavu: Rosić, Kostić, Kalinić, Ignjatović, Medojević, Vukelić, Čepić, Radulović, Komazec, Marinković, Tomović, Živković, Miletić i Čepić Nikola. Naša, ekipa Srbobrana, bila je u dobro poznatom ali malo okrnjenom sastavu: Kuprešanin. Bajić, Marić, Komlenić, Kobilarov, Šijačić, Marjanov, Drapšin, Peradze, Spasić, Barna i Topalov.

odbrana

Pobedu domaćem timu sa četiri pogotka doneli su strelci Čepić i Vukelić sa po jednim i Radulović sa dva gola, a sa strane gostiju najprecizniji su bili Spasić (Žile69), Kobilarov i Barna. Bila je ovo jedna prava utakmica, kao da se igrala za bodovni prestiž, a ne iz čiste ljubavi prema sportu. Puno trčanja i zalaganja na obe strane odlikovalo je svih 90 minuta igre. Domaći su lako stigli do prednosti od 3 gola, ali su Srbobranci uspeli da nadoknade zaostatak i čak izjednače. Međutim, na kraju ipak slave Sivčani koji postižu i četvrti pogodak, čime dolaze do zaslužene pobede.

trece-poluvreme

Naši Veterani su iskreno zahvalni domaćinima na fer i korektnoj utakmici, kao i trećem poluvremenu gde je rezultat po starom dobrom običaju uvek nerešen.

Facebook Komentari