Predstavljamo Vam Mural na sportskoj Hali

25. jul 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Kultura, Lokalna samouprava, Sport

Mural o kom smo nedavno pisali završen je mnogo pre predviđenog roka i sada krasi fasadu sportske Hale, koja je bila prazna i bezlična, a sada sija punim sjajem.

unnamed (4)

Đorđe i Mladen su očigledno mnogo uživali u radu na ovom projektu, jer su ga završili mnogo pre, nego što je bilo predviđeno. Akademci su odradili dobar posao i podarili Srbobranu i srbobrancima umetničko delo impozantnih razmera. Hvala im na tome.

unnamed (2)

Svoje mišljenje o muralu, sad kad je završen, dao nam je Slobodan Subić, direktor Centra za sport i turizam:

“Iskoristiću i ja priliku da se zahvalim svima koji su direktno ili indirektno učestvovali u realizaciji ove ideje, a posebno mladim talentovanim  umetnicima Đorđu Ćoriću, našem Srbobrancu, i Mladenu Stojanoviću, koji su oslikali, ulepšali i uneli novu dozu pozitivne energije u Centar za sport i turizam, kao i njegovu okolinu, jer vidim da su reakcije na oslikan mural izutetno pozitive, što je najbolji pokazatelj sa smo napravili nešto nesvakidasnje, a opet prepoznatljivo, jedinstveno i efektno”.

unnamed (1)
Nadamo se da se neće sad stati i sve završiti sa ovim jednim muralom, i da ćemo uskoro na nekim jednako praznim zidovima imati priliku da ugledamo nova umetnička dela sa nekim drugim  temama našeg Srbobrana.
Facebook Komentari