Veterani su i proteklog vikenda imali BITAN meč

03. jul 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Zabava

U subotu za nama, u šumici je odigrana još jedna utakmica Veterana. Srbobranci su ugostili Veterane FK Stari Vrbas iz Vrbasa.

teren-barna-veteraniVeterani nastavljaju i dalje svaki vikend da igraju utakmice, a ovaj put gosti su bili stari prijatelji i komšije iz Vrbasa, za koje igra veliki broj igrača koji su ostavili traga i u srbobranskom fudbalu. Za nekadašnji fudbalski klub Elan su nastupali vrbašani: Čelić, Jerotijević i Roganović, a u subotnjem duelu pomagali su im i Ivanić, Đoković, Makša, Vasiljević, Kostić, Jojkić, Simić, Stanimirović, Radojević, Vujić i Osmajić.proslava-barna-veteraniSa strane domaćina su igrali: Kuprešanin, Sič, Spasić, Drapšin, Marjanov, Topalov, Baćinski, Peradže, Jandrić, Marić, Šijačić, Komlenić, Kočiš i Barna. Rezultat je bio pravi prijateljski 2:2, a za domaćine dvostruki strelac bio je Barna. Za goste golove su postigli Baja Kostić i Slobodan Ćelić u zadnjem minutu iz opravdano dosuđenog jedanaesterca.

Ne treba ni napomenuti da je utakmica između starih znanaca i prijatelja protekla u fer i korektnoj igri. Naravno za veterane najvažnije je 3. poluvreme gde se uz večeru i piće nastavilo druženje.

Facebook Komentari