VUKOVCE smo svi zajedno ispratili na more

21. jun 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Lokalna samouprava, Škola, Turizam

Dobri stari običaj, i svetao primer rada, naše lokalne samouprave da najbolje učenike osnovnih škola šalje na nagradno letovanje, nastavlja se i na kraju ove školske godine.

Autobuska stanica u Srbobranu, oko 19 časova, bila je ispunjena ne samo malim putnicima, već i njihovim porodicama, prijateljima, predstavnicima medija, a i predsednik opštine došao je da ih isprati.

maturanti-tekst

Pošto su sva deca zauzela svoja mesta u autobusu, unutra im se pridružio i predsednik Paroški, i poželeo da im put do Crne Gore i boravak u “Srbobranskom odmaralištu” u Sutomoru budu apsolutno prijatni, a odmor zabavan i bezbedan. Takođe im se zahvalio na njihovom trudu tokom školovanja, jer oni su najbolji predstavnici naše opštine, i naglasio da je ovo letovanje samo mala nagrada za njihov uspeh.

predsednik

Ovaj put, kako reče gospodin Radivoj, nije samo nagrada, već treba da bude i motivacija za sve druge, jer opštinska uprava ceni kvalitet i rad svojih građana i uvek je spremna da takve ljude i decu adekvatno nagradi, ili im pomogne u realizaciji njihovih ciljeva. Predsednik je najavio da će organizovati svečani prijem za đake generacije iz svih naših škola, i na taj način im ukazati čast i priznanje za uspeh.

Ove godine na desetodnevno letovanje otišlo je 19 svršenih osmaka, sa besprekornim 5,00 prosekom. Taj broj đaka je svake godine oko 20, i ove godine nema odstupanja, što potvrđuje kontinuitet u radu.

Facebook Komentari