Završni koncert ZVEZDICA oduševio publiku (uskoro i VIDEO sa nastupa)

16. jun 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Kultura, Zabava

„Zvezdice“ su zaista sijale u srbobranskom Pozorištancetu, pokazavši publici sav spektar svojih plesnih dostignuća u više od 20 koreografskih manipulacija.

Završni koncert okupio je šezdesetak učesnika sekcije modernog plesa “Zvezdice”, koje su se zaista potrudile da ostave dobar utisak na publiku, jer trud i talenat moraju da se prikažu kako bi bili nagrađeni, bar aplauzima. Bogati kostimi i scenografija odlično su upotpunili nastupe devojčica, a one su pokazale sve korake koje su naučile i savladale ove školske godine.

Tatjana Vujanić, koreograf i profesor plesa sekcije, zasigurno može biti ponosna na svoje štićenice i njihove rezultate. U njihovim nastupima se oseti sama duša, esencija urbanog, plesnog pokreta, a čarolija se širi salom dok traje igra. Ono što je Tatjana najavila je da će “Zvezdice” još dva puta nastupiti pre letnje pauze, i to povodom manifestacije „Amateri svome gradu i gosti“ koja se održava u danima nadaljske slave Ivanjdana i Petrovdana u Srbobranu.

I te nastupe ćemo naravno ispratiti, a na našem YOUTUBE kanalu ćete ubrzo moći da pogledate kompletan  nastup iz Pozorištanceta.

Pratite nas na stranicama INSTAGRAM i FACEBOOK kako bi ste uvek dobijali najkompletnije izveštaje sa slikama i video materijalima.

Facebook Komentari