NIS-ov karavan društvene odgovornosti u poseti Srbobranu

07. jun 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Некатегоризовано

NIS-ov karavan društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“ danas je boravio u Srbobranu gde je obeleženo 10 godina uspešne saradnje kompanije i lokalne zajednice tokom koje je realizovano 48 projekata koji su unapredili uslove života stanovništva ove opštine.

Foto 4

Na svečanosti koja je priređena povodom proslave jubileja prisustvovali su Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran, Srđan Dragišić, direktor Centra za projektne delatnosti u Bloku „Istraživanje i proizvodnja“ u NIS-u, kao i mnogobrojni nosioci projekata realizovanih u toku desetogodišnje saradnje. Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran izrazio je veliko zadovljstvo povodom saradnje NIS-a i opštine Srbobran.

Foto 1
„Srbobran jeste mala sredina, ali ima bogatu istorijsku tradiciju, kulturu. Prisustvo ovako jedne velike kompanije u Srbobranu znači zaista nešto veliko, i nama je veoma značajno što ste sa nama. 52,5 miliona dinara nije malo za ono što našim građanima, mladim ljudima, organizacijama koje se bave okupljanjem i životom ljudi, znači mnogo. I danas smo videli kako je to urađeno u  prethodnim godinama. Želim da odam veliko priznanje kompaniji koja je na ovakav način pokazala jednu ogromnu i veliku društvenu odgovornost, koja je prisutna ne samo u sredinama gde ima svoja postrojenja, funkcioniše i radi u okviru svojih delatnosti, nego mnogo šire. Kamo sreće da u našoj zemlji imamo mnogo više ovakvih kompanija“, zaključio je Paroški.

Foto 2
Srđan Dragišić, direktor Centra za projektne delatnosti Bloka „Istraživanje i proizvodnja“ NIS-a ovom prilikom je izjavio:
„Drago mi je da danas ispred NIS-a prisustvujem proslavi desetogodišnjice programa „Zajednici zajedno“ u Srbobranu. Srbobran je od početka uključen u ovaj program društvene odgovornosti,  što ga čini strateškom opštinom u smislu raspodele resursa i naših aktivnosti širom Srbije. Kompanija je podržala projekte u Srbobranu koji su poboljšali uslove života svih kategorija stanovništva. Iz tog razloga mi je izuzetno drago što je naša saradnja sada na nivou prijateljstva. Želim da se zahvalim opštini Srbobran, svim našim partnerima koji su učestvovali u realizaciji ovih projekata i nadam se da ćemo i u narednom periodu imati tako uspešnu saradnju. NIS nastavlja sa ovakvim uspešnim projektima kako bi naša zajednica rasla i razvijala se“.

Facebook Komentari