Devojčice iz Srbobrana najbolje na Državnom Plesnom prvenstvu

24. maj 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Некатегоризовано

U nedelju 20.maja u Čačku je održano Državno prvenstvo Nacionalnog Plesnog Saveza, a plesni klub “Master dance” su predstavljale devojčice iz Srbobrana, Novog Sada i Sr. Karlovaca.

Master Dance je bio ubedljivo najbrojniji i najuspešniji klub Performing disciplina: jazz dance, show dance i modern/contemporary. Srbobranke su u svoje mesto donele tri zlatne medalje. Državno prvenstvo je podeljeno na B i A nivo. B nivo su deca koja plešu do 3 godine, dok su A nivo plesači sa većim brojem godina igranja, već ostvarenim rezultatima na nacionalnim i međunarodnim takmicenjima.

master-dance-srbobran-2

Za Srbobran su u B delu nastupile Teodora Brkić u “Show Dance solo devojčice”-zlatna medalja, jazz grupa deca-Ana Korceba, Nikolina Krunić, Elena Radović, Teodora Brkić, Ivana Šijačić, Tara Suvajdžić-zlatna medalja. U kategoriji juniora, u jazz dance grupama, ekipa u sastavu: Jelena Bojanić, Milana Matić, Galina Jovčić, Selena Ćelbabin, Elena Matarugin, Anja Resanović je takođe osvojila zlatnu medalju.

master-dance-srbobran-1

“Master Dance” se na Državnom prvenstvu takmičio sa 24 koreografije i u B, i u A selekciji, a 23 su nagrađene medaljama. Tako je ovo druga godina za redom da je “Master Dance” najtrofejniji klub Državnog Prvenstva u modernim plesovima. Trenerski tim koji je doveo do uspeha mladih plesača čine: Dubravka Demić-Jovanović (jazz dance, show dance), Saša Krga (modern/contemporary dance), Maja Manojlović ( show dance) i Stefan Ilić (kondiciona i gimnastička priprem).

 

Facebook Komentari