Anđelka u Malom pozorištu

24. maj 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Kultura, Lokalna samouprava

Dom kulture Srbobran dovodi nam novo pozorišno gostovanje. Monodrama Anđelke Prpić „Šta me snađe“ biće izvedena našoj publici 2. juna od 20:00 časova.

 

Karte se mogu kupiti u predprodaji po ceni od 400 dinara,  radnim danima u prostoriji Doma kulture od 8:00 do 17:00 časova.

andjelka-prpic-sta-me-snadje

Cara Lazara 6, Telefon: 731 919

O predstavi:

Šarmantna i svima poznata Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine. Ona gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu…

“Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…”

Tekst za ovu odličnu komediju je napisao Nebojša Romčević, a režiju je uradio poznati glumac i režiser Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

Facebook Komentari