Klub malog fudbala ostvario je veliku pobedu

12. maj 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Futsal, Sport

Na sinoć odigranoj, utakmici 21. kola FUTSAL LIGE VOJVODINE. naš KMF Srbobran savladao je drugu najjaču ekipu prvenstva, KMF Novi Sad.

Počeli su naši momci utakmicu kao da im u kuću nije došao veliki Novi Sad, protivnik koji ih je u decembru porazio sa 4:2. Već u 4. minutu Zoki Arđeljan zatresao je mrežu gostiju, a nakon njega u 12. minutu isto je uradio i Klipić. Da naši postignu rezultat 3:0 do poluvremena, potrudio se Đukić u 18. minutu.

DSC_0075

Gosti su prvi pogodak ostvarili tek u nastavku utakmice, odnosno u 23. minutu preciznošću Jovanovića. Ovaj gol kao da je isprovocirao naše momke koji su za 5 minuta tri puta parali mrežu novosađana. Prvo Šijačić u 27. minuta, Martić u 30. minutu i Arđeljan u 31. Rezultat je bio u tom momentu 6:1 za nas, što je trenera novosađana Gorana Šćepanovića nateralo na ne popularan potez. U igru je ušao Belović Aleksandar koji je imao zadatak da sa pozicije igrača golmana promeni situaciju na terenu. Taj potez je doneo trenutan boljitak gostima jer su Bjelović i Pudar postigli po gol. Kazna je usledila odmah, nečuvani gol pogađa Đukić u 38. minutu. Nakon povratka golmana gostiju sa klupe, naš Šijačić u poslednjem minutu pogađa gol gostiju i postavlja konačni rezultat meča 8:3.

DSC_0060

Trener Srbobrana, Dalibor Maglajčević, bio je očekivano zadovoljan pobedom i imao je samo reči hvale za svoje momke. Ostaje žal za nekim bodovima koji su propušteni da se osvoje, jer bi sa njima ova pobeda bila još veća i donela bi našem klubu titulu vicešampiona. Do kraja sezone ostaje da se odigra još jedno kolo ali ono neće uticati na pozicije koje zauzimaju tri vodeća tima:

  1. Bečej 2003.
  2. Novi Sad
  3. Srbobran

Momcima upućujemo sve čestitkke za osvojano treće mesto u ligi. Oni su mlad i perspektivan tim, za koji se nadamo da će i sledeće sezone ostati na okupu i pružati još bolje partije. U nastavku možete pogledati neke zanimljive segmente meča.

Facebook Komentari