RFV: Novi konkurs povoljnih kredita za poljoprivrednike i male privrednike

04. februar 2018.

Mesto: Nadalj, Novi Sad, Srbobran, Turija

Kategorija: Konkurs, Poljoprivreda, Privreda, Turizam

RAZVOJNI FOND AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE sa sedištem u Novom Sadu otvorio je nove konkurse za dodelu povoljnih kredita poljoprivrednicima i malim privrednicima.

Naša pokrajinska Vlada neodustaje od konstantnih konkursa za dodelu povoljnih kredita za razvoj Vojvodine, jer su svi u njoj svesni da samo uz stalna ulaganja u proizvodnju hrane, koja je naša najzastupljenija grana privrede, može da se dođe do višeg standarda i boljeg života običnog naroda. Stim u vezi je objavljen i ovaj konkurs kao nastavak dosasašnje prakse.

Objavljeno je ukupno 6 konkursa za dodelu novčanih sredstava i oni su:

Konkurs za dugoročne kredite za razvoj turizma,

Konkurs za dugoročne kredite za investicije u poljoprivredi u okviru IPARD programa,

Konkurs za dugoročne kredite za poljoprivredu,

Konkurs za dugoročne kredite za kupovinu poljoprivrednog zemljišta,

Konkurs za dugoročne kredite za nabavku poljoprivredne mehanizacije,

Konkurs za kratkoročne kredite za obrtna sredstva u poljoprivredi.

Visina odobrenih sredstava se razlikoju od konkursa do konkursa, ali sume idu i do 20.000.000 miliona dinara za turizam, ili čak 50.000.000 milona dinar za IPARD program. Pravo učešća na konkursu imaju sva pravna lica u rangu mikro, malih i srednjih preduzeća, kao i fizička lica koja su nosioci komercijalnih porodičnih poljoprivrednih gazdinstava sa teritorije AP Vojvodine sa aktivnim statusom i ne više od navršenih 70 godina života. Naravno da svaki konkurs za sebe ima svoja zasebna pravila učešća i ako Vas zanima da na nekom učestvujete, ostavljamo Vam link stranice na kojoj možete preuzeti PDF dokumente o uslovima konkurisanja, kao i svu potrebnu dokumentaciju.

Facebook Komentari