Naš Arđeljan ponovo u reprezentativnom dresu

21. decembar 2017.

Mesto: Srbobran

Kategorija: Futsal, Sport

Seniori i omladinci reprezentacija Srbije u futsalu zajedno će trenirati u periodu od 21. do 23. decembra u kući fudbala u Staroj Pazovi.

Selektor Goran Ivančić prvi put posle utakmice sa Slovačkom okuplja tim i za ovu priliku pozvani su sledeći igrači:

Golmani: Nemanja Momčilović (Ekonomac), Jakov Vulić(Nova Pazova) i Miroslav Stefanović (Kalča)

Igrači: Slobodan RajčevićDenis RamićJovan LazarevićSimeun KopanjaMarko PršićNikola Matijević (Ekonomac), Bojan Filipović (Smederevo), Andrija Stanković (FON), Uroš Krasnić (Nova Pazova), Vladimir Milosavac (Tvrđava Internacional), Milun Božić (RB), Veroljub VukadinovićMilan Mutavdžić (Novi Pazar), Stefan KrstićPredrag JovanovićNenad Rančić (Dunarea, Rumunija), Stefan RakićMiloš Simić (Informatika, Rumunija) i Marko Radovanović (Luejzi, Liban).

Ovo je šansa da se selektor Ivančić uveri u to koliko mogu da daju neki igrači koji do sad nisu igrali za reprezentaciju, a selektor mladih Vladimir Prša Jovanović odabrao je manje više proverene snage i pozvao sledeće igrače:

Golmani: Mihailo Margetić (KMF Nova Pazova) i Nemanja Milanović  (Ekonomac)

Igrači: Zoran Arđeljan (Srbobran), Andrej Vlajković i David Miković (Olimp) ,Aleksandar Mandić (SAS), Jovan Urošević, Jovica Petrović i Đorđe Rosić (Metalac Kolorado), Nikola Milenović (Samo Pravo), Dragoljub Tadić (RB), Filip Jovanović i Nikola Milašinović (Partenon), Lazar Marinković (Ekonomac) i Veljko Čkonjević (Zlatar).

Dobro je da ovakve akcije postoje jer se ne gubi kontinuitet u treningu, a i održava se duh reprezentacije i bliskost u timu.

Članak je deo projekta SrbobranDanas, sufinansiranog od strane opštine Srbobran.
Stavovi izneti u podržanom mediskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Facebook Komentari