SRBOBRANSKI FUDBALERI GAZE!

30. oktobar 2017.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport, Некатегоризовано

Oba kluba iz Srbobrana ostavili su svoje protivnike u blatu nedeljnog proloma oblaka. Padali su golovi kao kiša po tužnim suparnicima.

FK Srbobran je očekivano zgazio svoje domaćine iz Novog Žednika. To 11. kolo VOJVOĐANSKE LIGE „SEVER“ bilo je samo još jedno opušteno nedeljno popodne za sjajne fudbalere našeg kluba. Sa rezultatom 1:3 FK Preporod je izgubio od previše jakog SRBOBRANA. Bila je ovo odlična trening utakmica za ono što nas čeka sledeće nedelje. Momci treba dobro da odmore kako bi u narednom kolu novom pobedom dali sebi mogućnost da se značajno odlepe od drugoplasirane ekipe iz Bačkog Petrovca.

Za razliku od VOJVOĐANSKE LIGE „SEVER“ dešavanja u MFL-u su bila “iznenađujuće” dobra za našeg predstavnika. FK Mladost Radost je kao gosta imao ekipu iz Radičevića koja je u dosadašnjem delu prvenstva pokazala da je jedan od lidera lige. Ta pozicija ih nije sačuvala u Srbobranu. Naši momci su odličnom igrom porazili ekipu Mladosti sa 2:1 i tako sE popeli na 8. puziciju. Nadamo se da će im ova pobeda dati preko potreban vetar u leđa i u predstojećim mečevima.

Ostala dva kluba iz opštine ovog vikenda nisu pokazali mnogo. Turijska Mladost je izgubila od Radničkog iz Sombora, sa samo jednim golom na utakmici, a Napredak iz Nadalja je očekivano poražen od lidera iz Kucure, ekipe Iskre sa 0:2. Više sreće u narednom kolu.

Članak je deo projekta SrbobranDanas, sufinansiranog od strane opštine Srbobran.
Stavovi izneti u podržanom mediskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Facebook Komentari