Podrška za predsedničke izbore iz Srbobrana

26. mart 2017.

Mesto: Srbobran

Kategorija: Некатегоризовано

Predstavnici SNS, SPS i SVM juče su u Srbobranu istakli da je glas za Aleksandra Vučića glas za bolju budućnost svih građana Srbije, jer je kao premijer od Srbije napravio stabilnu državu, doveo investitore, otvorio nova radna mesta.

” Naš premijer je od Srbije napravio stabilnu državu, doveo veliki broj investitora, otvorio nova radna mesta i pružio svom narodu bolji i lepši život, zato glas za Aleksandra Vučića nije samo glas za predsedničkog kandidata, već je glas za bolju budućnost svih građana Srbije” – izjavio je Čestić.

Zoran Mladenović iz SPS rekao je da će ta stranka učiniti sve što je u njenoj moći da doprinese pobedi Aleksandra Vučića.

“Aleksandar Vučić je apsolutno jedini kandidat koji zaslužuje da nas predstavlja i nameće se kao jedini mogući izbor” istakao je Mladenović i pozvao sve koji misle dobro Srbiji da izađu na glasanje i zaokruže broj šest, jer je interes države važniji od svih drugih interesa.

Laslo Feher iz SVM analizirajući šta je interes Mađara istakao je da je osnovni cilj mir i stabilnost, kao i želja da ih većinsko stanovništvo prihvata i ceni.

“SVM je u koaliciji sa SNS od republičkog do lokalnog nivoa i smatram da će dosadašnja dobra saradnja biti još bolja, te da je u tom smislu Aleksandar Vučić zaslužio apsolutnu podršku” izjavio je Feher.

Članak je deo projekta SrbobranDanas, sufinansiranog od strane opštine Srbobran.
Stavovi izneti u podržanom mediskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Facebook Komentari