VELIKA POBEDA KADETKINjA NA DOMAĆEM TERENU

02. mart 2017.

Mesto: Srbobran

Kategorija: Odbojka, Sport

Treće kolo Kadetskog prvenstva Vojvodine, grupa A.

OK Elan Volley – OK Libero 3:1 (27:25, 19:25, 25:12, 25:15)

Ovom pobedom naše kadetkinje su se kolo pre kraja takmičenja po grupama i definitivno plasirale u četvrtfinale prvenstva Vojvodine, ostaje samo da se vidi nakon narednih mečeva da li sa prve ili druge pozicije.

Oslabljena ekipa Elana, bez dva standardna srednja blikera, Anje Gavrilov i Smiljane Ivanović, naše devojke su smogle snage i iz sebe izvukle maksimum motiva, želje i htenja pobedivši vrlo dobru i motivisanu ekipu Libera iz Bačkog Gradišta.

Nakon dobijenog prvog seta na razliku 27:25 dolazi do malog pada u igri kada gošće osvajaju drugii set. Nakon toga u igru ulazi Sandra Stupar koja svojom fenomenalnom i hrabrom igrom na zadovoljstvo mnogobrojne publike na tribinama preokreće stvari u korist Elana, jer nakon toga na terenu je postojala samo ekipa Elana koja ubedljivo dobija naredna dva seta, a samim tim i meč nakon fantastičnog bloka Oksane Vučetić.

Kada se dođe do ovakvog uspeha red bi bio da ih sve i pomenemo: Kapiten Jovana Stojanović, Kristina Milović, tehničari Nikolina Popović i Nevena Vuksan, Jovana Dobrić, Noemi Kiš, Sandra Stupar i  Oksana Vučetić. Libero- Nataša Kupreščanin, Ana Gajić i Željana Tomašević.

U sledećem meču naše kadetkinje u nedelju, 5. marta gostuju u Šidu ekipi OK Trijumf gde takođe očekujemo pobedu i potvrdu plasmana u četvrtfinale.

Članak je deo projekta SrbobranDanas, sufinansiranog od strane opštine Srbobran.
Stavovi izneti u podržanom mediskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Facebook Komentari