Završen Novogodišnji turnir u malom fudbalu, Srbobran 2016-2017

16. januar 2017.

Mesto: Srbobran

Kategorija: Некатегоризовано

Ljubitelji malog fudbala su ove zime uživali u čarima igre skoro pa mesec dana. 63 ekipe su se ove godine prijavile za ovaj turnir koji je organizovao Centar za sport i turizam u saradnji sa opštinom Srbobran pod rukovodstvom Todora Šimprage članom opštinskog resora za sport i omladinu.

Prelepa slika je mogla biti viđena gotovo svakog dana turnira. Porodice, mladi ljudi, srednja generacija, druženje, povici, navijanje, energija… Posle sedamnaest dana borbene igre u Hali sportova u Srbobranu došli smo do velikog finala koje je i danas napunilo salu.

U pionirskom 04/05 finalu FK Kula je slavila protiv FK Srbobrana rezlutatom 1:4, dok je u utakmici za treće mesto OFK Vrbas bio bolji od FK Iskre iz Kucure. Utakmica je završena 1:1 pa smo gledali seriju penala 11:10.

PIONIRI 2004/2005

  1. FK Kula
  2. FK Srbobran
  3. OFK Vrbas

U konkurenciji PIONIRA 2002/2003 za treće mesto Pekara HIT je izgubila meč od OFK Bečej rezlutatom 0:1. A u igri za prvo mesto Paradiso Vrbas bio je bolji od Sloge iz Temerina sa rezlutatom 4:1.

PIONIRI 2002/2003

  1. Parasiso Vrbas
  2. Sloga Temerin
  3. OFK Bečej

Za treće mesto u kategoriji veterana igrali su Tamburaši Dobra banda Srbobran i FK Sivac, pobedu su odneli Tamburaši Dobra Banda iz Srbobrana rezlutatom 2:1. U borbi za prvo mesto Peperoni duo je sa rezlutatom 3:0 bio bolji od Gradine Temerin.

VETERANI

  1. Peperoni Duo
  2. Gradina Temerin
  3. Tamburaši Dobra Banda

U kategoriji seniora za treće mesto igrali su Mladost GAT i DK Photo, meč je završen rezlutatom 3:2 a u finalnoj utakmici seniora tim Vrbas bio je bolji od ekipe Agropromet rezlutatom 2:0.
SENIORI

     1. Vrbas

     2.Agropromet

     3.Mladost GAT

U revijalnoj utakmici pre velikog finala snage je odmeravala Lokalna samouprava sa Pokrajinskim zavodom za sport, bolja je bila ekipa Pokrajinskog zavoda za sport.

Pobednici u seniorskoj kategoriji osvojili su letovanje u Sutomoru, drugoplasirani vaučer za sportsku garderobu u iznosu od 80 000 dinara a trećeplasirani vaučer za sportsku garderobu u vrednosti od 50 000 dinara. Pored novčanih nagrada za prva tri mesta u svim kategorijama obezbeđeni su i pehari i diplome.

 

Najbolji strelac: Ivan Filipović

Najbolji golman: Daijel Ivanišević

Najbolji igrač: Radoslav Lazetić

Facebook Komentari