Veterani učestvovali na turniru u Vlasenici

11. jun 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport, Zabava

Fudbalski “Veterani Srbobran” gostovali su proteklog vikenda na tradicionalnom “Turniru prijateljstva”, koji su peti put organizovali veterani FK Vlasenica (BIH). Turnir je održan na vlaseničkom Gradskom stadionu, gde su pored domaće ekipe i naših momaka, svoje fudbalsko umeće pokazali i veterani beogradskog “Rušnja”.

Vlaseničanski fudbaleri odbranili su titulu osvojenu prošle godine, i podigli pehar pobednika, drugo mesto zauzeli su veterani beogradskog Rušnja, dok je trećeplasirana ekipa bila veterani iz Srbobrana. Pehar najboljeg igrača turnira pripao je vlaseničkom fudbaleru, dugogodišnjem kapitenu, Brani Džiniću, dok je za najboljeg golmana proglašen naš Srboljub Suzić, koji je, osim za svoju ekipu, na jednoj utakmici čuvao i mrežu Beograđana.

Na turniru su odigrane tri utakmice,  a postignuti su sljedeći rezultati:

Vlasenica – Srbobran 3:1

Strelci: 1:0 N. Kovačević, 1:1 T. Barna, 2:1 N.Kovačević, 3:1 M.Sokić

Rušanj  – Vlasenica 2:3

Strijelci: 0:1  S. Kovačević, 1:1 Luburić, 1:2 Sladoje, 1:3 N.Kovačević, 2:3 Jovanović

Srbobran – Rušanj 0:0

Sastav ekipe “Srbobran”: M.Kupreščanin, D.Komlenić, Z.Mijić, J.Baćinski, Ž.Šijačić, M.Marić, B.Marjanov, B.Peradze, S.Suzić, Z.Kobilarov, R.Topalov, O.Bajić, Ž.Spasić, D.Filipović, T.Barna, M.Gerdijan, E.Muminović, N.Perendić.

Nakon takmičarskog dela, usledio je i onaj opušteniji deo okupljanja, koji po običaju nazivamo treće poluvreme. Večera u restoranu, muzika i piće do kasno u noć. Naši momci izrazili su veliko zadovoljstvo što su imali priliku da učestvuju na tako lepom turniru, uz dobre domaćine i u prelepom ambijentu. Niko ne žali što rezultat nije bio bolji, jer druženje je jedini motiv koji imaju fudbalski veterani.

 

Facebook Komentari