Volley Elan svako kolo slavi pobedu, bar na jednom frontu.

03. decembar 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Odbojka, Sport, Zabava

Polako se navikavamo na neobičnu i vrlo pohvalnu činjenicu postojanja dva seniorska tima u odbojkaškom klubu “Elan Volley”, a u vikendu za nama oba sastava igrala su prvenstvene mečeve svojih liga kao domaćini, ali sa različitim učincima.

Posted by Ok Elan Volley on Saturday, December 1, 2018

U subotu su naše mlade odbojkašice, druge seniorske ekipe, Elana pobedom nastavile sa dobrim rezultatima. Izuzetno napeta i neizvesna utakmica opravdala je epitet derbija kola. Još jedna teško izvojevana pobeda naših devojčica koje se takmiče u sklopu Druge Vojvođanske lige u seniorskoj konkurenciji. Nakon pobede nad Jedinstvom iz Novog Bečeja od 3:1, a zatim u gostima od 3:2 nad Bečejom u prošlom kolu ovoga puta na domaćem terenu savladana je ekipa lidera na tabeli. Ok Elan Volley 2 – ŽOK Hajduk Kula takođe sa 3:2. Nije ovo bila igra na zavidnom nivou, kako u klubu tvrde “znamo mi da one mogu još mnogo bolje”, ali karakter pobednika ni ovoga puta nije izostao. Gubile su one i 0:1 i 1:2 u setovima, ali su na kraju pokazale veći kvalitet i jače živce, preokrenule su meč u svoju korist i pobedile sa 3:2. Ovo je treća pobeda naše druge seniorske ekipe u isto toliko utakmica. U sledećem kolu naša druga seniorska ekipa gostuje u Kovilju ekipi OK “Respekt” gde će pokušati da se još jednom pobedom domogne samog vrha tabele.

U nedelju od 15:30 u dvorani sportske hale u sklopu Druge savezne lige, snage su odmerile i starije odbojkašice našeg kluba. Prva seniorska ekipa Elan Volley-a kao domaćin ugostila je drugoplasiranu ekipu “Futog West”. Borile su se naše devojke sa mnogo iskusnijim protivnikom od sebe, ali samo do kraja prvog seta. Naše odbojkašice motivisane da igraju sa respektabilnim protivnikom dale su sve od sebe, a čak su imale i dve set lopte kod rezultata 24:22 za nas, ali su iskusne i prekaljene odbojkašice gostujuće ekipe ipak rešile set u svoju korist 25:27. Nakon tog seta došlo je do pada u igri što su Futožanke znalački iskoristile i pobedile u tri seta. Naredno, deveto i poslednje kolo u ovoj polusezoni Srbobranke gostuju u Novom Sadu ekipi ŽOK “Lavice 07” gde će pokušati da pobedom završe ovaj deo prvenstva tokom kojeg im sportska sreća nije bila naklonjena.

Facebook Komentari