Mlade odbojkašice Elan Volley-a pobedom startovale Vojvođansku ligu

19. novembar 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Odbojka, Sport, Zabava

Utakmicom OK ELAN VOLLEY – OK JEDINSTVO Novi Bečej, startovalo je prvenstvo druge Vojvođanske lige u seniorskoj konkurenciji gde je druga ekipa Elana, savladala novobečejsku ekipu sa 3:1.

Naše mlade odbojkašice su u meč ušle pomalo stegnuto, s obzirom da im je ovo prva utakmica u ovoj sezoni, ali su na kraju pokazale da su kvalitetnija ekipa od protivnika i uz mali kiks u drugom setu gde su i pored vođstva od 23:21 dopustili gošćama da preokrenu i set reše u svoju korist 25:23. Međutim u trećem setu naše odbojkašice zavladale su terenom i mnogobrojnoj publici na tribinama sportske hale pokazale svoj raskošni talenat gde su zgromile protivnika i na kraju treći set je glasio 25:10 za naše Srbobranke. U četvrtom setu gošće su pružile malo veći otpor, ali im to nije bilo dovoljno. Naše mlade odbojkašice na čelu sa danas vrlo raspoloženom Jovanom Mihajlović, tehničarom naše ekipe koja je izvanredno razigravala svoje saigračice, ipak prve stigle do 25-og poena i trećeg seta, a samim tim i do tri važna boda.

Ekipa Elana: Gornji red. Tijana Tomašević, Jovana Mihajlović, Staša Erceg Dajana Filipović, Ana Gajić, Sabins Kiš Donji red: Sara Obradović, Tamara Mrđa, Teodora Gajić, Jovana Jorgić (libero), Jovana Pavlović i Željana Tomašević.

Facebook Komentari