Vulkan Guma-Belt je lider u svojoj branši

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Industrija

Vrbaška 16, Srbobran

021 730 475

Vulkan Guma-Belt je jedna od najdugovečnijih i najuspešnijih firmi u Srbobranu, koja bez prekida posluje od 1966. godine i lider je u svojoj grani industrije ne samo u Srbiji već i u regionu.

Kada je u pitanju proizvodni program kompanije Vulkan Guma-Belt svima je poznato da je gumena roba koja izlazi iz pogona u Srbobranu raznovrsna i pokriva različite potrebe industrije, ali su transportni sistemi ono po čemu se ova firma proslavila.

Spiralni usmerivač čistač transportnih traka – SUČ, je proizvod koji je nastao u Vulkan Guma-Belt kompaniji i koji je zaštićen patentom na domaćem i međunarodnom tržištu.

Takođe tu su i neki drugi zanimljivi proizvodi:

-GUMENI PROGRAM TRANSPORTA I ZAŠTITE TRAKASTIH TRANSPORTNIH SISTEMA

-OBLAGANJE BUBNJEVA-DOBOŠA TOPLOM VULKANIZACIJOM I SEGMENTIMA NA TRANSPORTNIM TRAKASTIM SISTEMIMA

-PROIZVODNI PROGRAM SITA OD GUME I OBLAGANJE MLINOVA

-SPECIJALNE TRANSPORTNE TRAKE

-GUMENA TEHNIČKA ROBA.

Uz sve proizvode koji se nude i koji se ističu po kvalitetu i praktičnosti, Vulkan Guma-Belt  nudi svojim kupcima i usluge servisa, a moguće je i poručiti posebne gumene alate koji se izrađuju po zahtevima kupca. Za takve i slične namene internet prezentacija kompanije ima sastavljen upitnik čijim popunjavanjem i slanjem u centralu firme brzo se dolazi do tačnog proračuna i dobrog tehničkog rešenja.

Za sva pitanja i moguće nedoumice u vezi sa proizvodima stoji vam na raspolaganju stručni kadar kompanije sa kojima možete ostvariti kontakt i putem telefona.

Facebook Komentari