Za vikend gledamo dva košarkaška meča

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Košarka, Sport

Oba lokalna košarkaška kluba koja nose ime „Srbobran“, muški i ženski seniorski sastavi, igraju u petak i subotu prvenstvene utakmice pred domaćom publikom.

Prvi na parket Hale CST-a izlaze košarkaši OKK „Srbobran“, u petak, 18. februara, u 18.45, kada će odmeriti snage sa KK „Železničar“ iz Inđije. To je, poslednje, 14. kolo prvog dela sezone u Prvoj regionalnoj ligi „Sever“ – Grupa B. Obe ekipe obezbedile su ulazak u playoff, ali je pobeda važna kako bi se u završnicu takmičenja prenelo što više bodova. Očekuje nas odlična košarka, mnogo borbenosti i jak protivnik, što su dovoljni razlozi svakom ljubitelju ovog sporta da se u zakazano vreme pojavi na tribini lokalne sportske dvorane.

Dan kasnije, u subotu, 19. februara, na isti teren izlaze košarkašice ŽKK „Srbobran“, koje će od 19.00 časova igrati utakmicu 16. kola Druge lige Srbije protiv ŽKK „Stara Pazova“. Obe ekipe nalaze se u donjem delu tabele i snažno se bore za pozicije iznad crte, kako po završetku sezone ne bi išle u niži rang takmičenja. Domaći sastav je vezao dve pobede, atmosfera u ekipi je odlična i sigurno je da će devojke u ovaj meč ući maksimalno motivisane. Podrška sa tribina bi im značila mnogo, i zato pozivaju Srbobrance da ih podrže u nameri da naprave seriju pobeda kakvu dugo nisu imale.

Facebook Komentari