Za neke se sezona nastavlja, a neki su već na zasluženom odmoru

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport, Zabava

SRPSKA LIGA VOJVODINA 14. kolo

Fudbalski klub Srbobran u poslednjih šest kola napravio je blagi skok u igri što se oslikalo i na rezultat te je lepo videti da je sredina tabele novo mesto boravka našeg najjačeg fudbalskog kluba. U narednom kolu koje naš predstavnik u Srpskoj ligi igra kod kuće, subota 3. novembra od 13:30, protivnik će biti FK Dinamo iz Pančeva. Ovaj klub u trećem rangu nastupa već drugu sezenu za redom i vrlo je uspešan u nastupima ove godine, bar u poređenju sa „Srbobranom“. Trenutno su 6. na tabeli i u 13 kola su izgubili samo 4 puta, na njih za razliku od drugih na utiče to da li igraju kod kuće ili u gostima, prosto su dobri bilo gde. Biće ovo protivnik sa kojim ćemo morati da odigramo čvrsto u odbrani i traženjem gola u nekom kontra napadu pokušamo da ih savladamo, kao protiv Železničara, takođe kluba iz Pančeva, koji po kvalitetu odgovara sutrašnjem protivniku.

VOJVOĐANSKA LIGA „SEVER“ 12. kolo

Turijska „Mladost“ uporna je u svom nastojanju da kod kuće igra odlično a u gostima sve poraz do poraza, ako izuzmemo onaj trijumf u prvom kolu protiv „Tavankuta. S obzirom da u nedelju 4. novembra igraju pred svojom publikom, Turinci će očekujemo pružiti jak otpor gostima iz Crvenke, koji su blagi favoriti u ovom meču. Beže Mladosti sa dva boda i tri pozicije na tabeli, što nije mnogo a i oni ne odaju utisak nepobedivog tima. Baš ta superiornost na domaćem terenu mogla bi da učini Turincima prednost i u broju postignutih golova, a bodovi su im sigurno preko potrebni, jer pozicija 12 (12/16) nije ni malo sigurna i lako može da im pobegne. Utakmica počinje u 13:30.

PFL SUBOTICA 12. kolo

Ništa bolji od Turinaca nisu, u svojoj ligi, ni Nadaljčani, imaju potpuno isti broj pobeda, remija i poraza, ali su neki timovi subotičke lige toliko loši da svojim minusom dižu „Napredak“ na 11. poziciju. Šansu da napravi novi skok na tabeli nadaljski klub ima već sutra od 13:30, kada će na svom terenu igrati utakmicu protiv tima FK Đuđin iz istoimenog mesta koji je 10. u ligi i ima 3 boda više od Napretka. Protivnik koji se može nadigrati i protiv kog se mogu uzeti bodovi, a to bi bilo vrlo dobro pred zimsku pauzu koja nije daleko.

MFL BAČKA TOPOLA – MALI IĐOŠ – VRBAS – BEČEJ – SRBOBRAN završena polusezona

Iako „Mladost Radost“ ovog vikenda neće nastupati jer su u nedelju 28. oktobra završili ovu polusezonu, moramo da ih pomenemo jer su momci imali sjajnih 9 kola iza sebe sa skorom od 8 pobeda i neverovatna 42 postignuta gola. Bukvalno su davali gol na svakih 19 minuta igre u prvom delu sezone. Otišli su na pauzu kao jesenji prvaci i sad samo treba da sačekaju proleće kako bi nastavili sa dominacijom, i nadamo se najzad skoku u viši rang takmičenja. Svaka čast momci i želimo vam lep odmor.

Facebook Komentari