Utakmica na kojoj treba pokazati sav raskoš odbojkaškog talenata i umeća

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Odbojka, Sport, Zabava

Nedelja 25. novembar biće za odbojkašice Elan Volley-a dan teškog ispita, jer im na megdan dolazi OK Mladost iz Nove Pazove, trećeplasirana ekipa lige.

Utakmica 7. kola, Druge lige Sever, će se igrati u srbobranskoj sportskoj Hali od 15 časova i 30 minuta. Za razliku od tima domaćina koji nije imao mnogo sreće u svojim dosadašnjim mečevima, gošće su u 5 odigranih kola zabeležile 3 pobede, jednom su izgubile bez otpora od neprikosnovenog Novog Sada, a ostvarile su i jedan ubedljiv trijumf protiv devojaka iz Pančeva, svi drugi dueli su bili vrlo neizvesni što uliva nadu da se protiv njih može igrati ravnopravno. Elan je upisao samo jednu pobedu, dok im je na ostalim mečevoma falilo zaista malo, čak tri puta je nakon 5. seta odlučivano ko je bolji. Mora se sreća jednom osmehnuti i našim odbojkašicama, zašto ne baš u predstojećem kolu.

Bilo bi vrlo lepo da i sa tribina naše devojke dobiju odgovarajuću podršku, koja je izostajala do sad ili bar nije bila snažna, a sigurno je potrebna kako bi ovaj tim počeo da ostvaruje rezultate koje može.

Facebook Komentari