U sredu gledamo vrhunski rukomet

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Rukomet, Sport

Rukometni klub „Srbobran“ beleži ove sezone sjajne rezultate, samo jedan poraz u 7. kola prvenstva najavljuje još bolji nastavak sezone, ali sledeći meč koji je pred ovom složnom četom nije ligaški već kup. U sredu, 6. novembra, od 19:00 časova u srbobranskoj Hali sportova biće odigrana osmina finala Kupa Vojvodine koja na naš parket dovodi ekipu RK „Proleter“ iz Zrenjanina, učesnika elitne rukometne lige Srbije.

Kako u klubu kažu „Praznik rukometa“, pravi je razlog da se napune tribine naše sportske dvorane i pruži velika podrška srbobranskim rukometašima. Dolazak zrenjaninske ekipe na megdan našem timu velika je čast i privilegija. Razlika u kvalitetu jeste velika, ali sigurno je da će domaća ekipa pružiti svoj maksimum, onaj koji se postiže kad se igra protiv najboljih. U ekipi iz Zrenjanina igraju nekadašnji reprezentativci Momir Rnić i Uroš Elezović, što je samo po sebi razlog da se dođe na utakmicu i isprati dobra igra.

„Zaista, dugo u nazad neka naša ekipa nije imala ovakvu čast i privilegiju kao naši rukometaši. Naravno, ovaj meč je zasluga velike borbe i pobede u prva dva kola Kupa Vojvodine. Publiko, očekujemo da dođete u što većem broju, da ispunimo halu i da pošaljemo jednu lepu sliku o našem mestu u celu Srbiju, ali i da uživamo u dobrom rukometu. Biće ovo bitka između Davida i Golijata. Nismo u situaciji da pretimo ekipi kao što je „Proleter“, ali u jedno smo sigurni i u tome saglasni, izginućemo čitavih 60 minuta, dati svoj maksimum, a za koliko će to biti dovoljno saznaćemo na kraju“, reči su koje stoje u pozivu navijačima iz domaćeg kluba.

Facebook Komentari