Tri filma na repertoaru 26. septembra

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Bioskop, Kultura, Zabava

Završetkom sezone prikazivanja filmova na otvorenom, sva pažnja će biti usmerena na projekcije filmova u sali Malog pozorišta, a u četvrtak, 26.9. imaćemo već 3 filma na platnu.

16:00 časova – PRIČA O IGRAČKAMA  4  (Toy Story 4) 3D

Režiser: Josh Cooley

Glumci (pozajmili glasove): Gordan Kičić, Milena Predić, Tamara Aleksić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Dragan Vujić Vujke, Maja Odžaklijevska, Nada Blam

Žanr: Animirani

Trajanje:  100 min

Zemlja porekla: USA

Godina proizvodnje: 2019.

Sinopsis: Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni. Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu nežnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.

18:00 časova – KRALJ LAVOVA (Lion King) 3D

Režiser: Jon Favreau

Glumci (pozajmili glasove):Nikola Šurbanović, Andrijana Oliverić, Vladan Živković, Dragan Vujić Vujke, Marko Gvero i Milan Antonić

Žanr: Drama, Avantura, Animirani

Trajanje:  117 min

Zemlja porekla: USA

Godina proizvodnje: 2019.

Sinopsis: Sada u ovom sjajnom izdanju upoznaje Kiaru, Kovu, najnoviju generaciju ponosa, iskusite moć “upendi”, otkrijte što znači ljubav i uživajte u urnebesnim klasicima Timona i Pumbee!
Kiara, Simbina tvrdoglava kčer i nasljednica prijestolja u Pride Landsu, u potrazi je za avanturom. Dok hrabro istražuje okolinu Pride Landsa, koja je strogo zabranjena , susreće nespretnog Kovu, mladunče odabrano da hoda po Scarovim tragovima šapa. U potrazi za svojim mjestom u “Krugu života” , Kiara i kovu shvaćaju da su možda jedina nada za rješavanje rascjepa između njihovih ponosa!

20:30 časova – IT Drugo poglavlje (IT Chapter two)

Režiser: Andy Muschietti

Glumci: James McAvoy, Jessica Chastain

Žanr: Horor, Triler

Trajanje:  169 min

Distributer: Blitz Film Video doo

Zemlja porekla: USA

Godina proizvodnje: 2019.

Sinopsis: Kako se zlo ponovo vraća svakih 27 godina u grad DerI, Mejn, TO (drugo poglavlje) spaja likove koji su otišli svojim putem nakon gotovo tri decenije.

Cena ulaznice za svaki od filmova iznosi 250,00 dinara.

Facebook Komentari