Svi prvenstveni mečevi igraju se u nedelju

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport, Zabava

SRPSKA LIGA VOJVODINA 4. kolo

Hoćemo li najzad svedočiti pobedi fudbalskog tima „Srbobran“ u novom takmičenju, pitanje je koje muči sve navijače plavo belih. Tri odigrana kola i samo dva boda nisu učinak kojem smo se nadali na startu sezone, mada je svima jasno da je ovo jedna ozbiljna fudbalska liga. Ovo kolo putuje naš tim u Stare Banovce, malo Sremsko mesto koje se diči svojim fudbalskim klubom „Dunav“. Ovaj tim se nalazi na sredini tabele, što je i logično jer su za tri odigrana kola napravili osrednji učinak, pobeda, poraz i nerešen ishod su njihova trenutna postignuća. FK Srbobran pokušaće u nedelju od 16:30 da ostvari pobedu nad jednim od lošijih timova lige iz prošle sezone, jer pobede nad takvim ekipama moraju da se podrazumevaju ako nam je cilj neki solidan rezultat na proleće.

VOJVOĐANSKA LIGA „SEVER“ 4. kolo

Sa sredine tabele ove lige na novog protivnika gleda naša „Mladost“ iz Turije, a toj protivnik je „Mladost Apa“. Apatinski tim dolazi u Turiju na meč od 16:30, a njihov imperativ je samo pobeda. Za razliku od prošle sezone kada su kao i Turinci bili negde na dnu tabele, ove godine ih izgleda zanimaju veći rezultati, a sezonu su tako i počeli. Imaju dve pobede i remi u svom skoru, ali im naša „Mladost“ može pomrsiti te planove. Prošlonedeljni poraz je zaboravljen i očekuju se novi bodovi, kao u prvom kolu. Dobra igra pokazana protiv Tise, i pored poraza, dokazuje da se ove godine može učiniti više.

PFL SUBOTICA 4. kolo

Nadaljski Napredak prošle nedelje je slavio protiv „Sente“ 2;1, a može li se taj polet iskoristiti za uzimanje bodova u ovom kolu videćemo za vikend u Bačkom Dobrom Polju. Domaća ekipa „Sutjeska“ ima učinak jednak napredčanima, od svega po malo, ali se nadaju pobedi jer je poznato da Napredak nema naviku da veže pobede. Ova praksa traje već dosta dugo i s obzirom da Nadaljčani retko pobeđuju, evo im prilike da razbiju tu lošu tradiciju i iznenade favorizovane domaćine. I ovaj meč igra se od 16:30.

MFL BAČKA TOPOLA – MALI IĐOŠ – VRBAS – BEČEJ – SRBOBRAN 2. kolo

Najperspektivni naš klub ove takmičarske godine je FK Mladost Radost, i oni nakon grandiozne pobede u prvom kolu jure ka novoj i ove nedelje. Dobro pripremljeni i samo sa jednim ciljem ulaziće u svaku utakmicu, a ovog vikenda na redu je tim „Tomislavci“. Mogu li opet postići 5 golova i pri tom sačuvati svoju mrežu, verovatno da, ali nećemo da preterujemo. Dovoljna nam je pobeda sa dva gola razlike, jer smo skromni. Meč se igra od 16:30 na rajčurskom stadionu i dolazak na tribine je obavezan. Pratimo Radosne do titule!

 

Facebook Komentari