Sretenjski rukometni turnir SRBOBRAN 2019

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Rukomet, Sport, Zabava

Rukometni klub „Srbobran“ povodom 65. godišnjice svoga osnivanja organizuje turnir „Srbobran 2019“, u velikoj Hali sportskog Centra naše opštine. Turnir će se igrati u subotu, 16. februara, a planiran je celodnevni program utakmica.

U toku prepodneva nastupaće timovi mlađih pionira iz 5 klubova: „Jugović“ Kać, „Hajduk“ Beška, „Mladost“ Bački Jarak, „Rastimo“ Novi Sad i tim domaćina. Pošto mali rukometaši završe svoje takmičenje, na parket će stupiti seniorski timovi tri prijateljska kluba:

  • 14:30 RK „Srbobran“ – RK „Sivac“
  • 16:00 RK „Sivac“ – RK „Vrbas Petrol“
  • 17:30 RK „Srbobran“ – RK „Vrbas Petrol“

Pored Sretenjskog turnira, klub planira i druge aktivnosti kojima će obeležiti veliki jubilej, ali i proslaviti dobre rezultate koje klub beleži u Trećoj ligi. Posle par godina pauze klub je uspeo da oformi tim od skoro isključivo Srbobranaca i da u pomenutom takmičenju zauzme visoko 3. mesto. Škola rukometa trenutno broji 35 polaznika koji se takmiče u Vojvođanskim ligama.

Iz rukometnog kluba „Srbobran“ je upućen poziv svim sugrađanima, da dođu u subotu na tribine i uživaju u jednom velikom događaju, kako bi zajedno proslavili jubilej i dali podstrek igračima za nastavak sezone.

Facebook Komentari