Srbobran se odbranio, Mladost i Radost trijumfovali, a Napredak nazadovao. Šta nas čeka u narednom kolu?

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

SRPSKA LIGA VOJVODINA 10. kolo

U narednom vikendu FK Srbobran putuje sa svojim timom u Vršac, gde će pokušati da savlada istoimeni domaći klub, što bi bio i realan ishod meča. U devetom kolu Srbobran je kod kuće remizirao sa Radničkim iz Zrenjanina koji  sigurno ima kvalitetniji tim od Vrščana. Ako smo sa Zrenjanincima uspeli da odigramo 0:0 ne vidim nikakav problem da se na jugoistoku Vojvodine ne postigne bar jedan gol, pod uslovom da sačuvamo svoju mrežu. Ovo je naravno samo naše očekivanje i želja, ali pokazalo se u dosadašnjem delu lige da je odnos snaga na papiru vrlo različit od stvarnog stanja na terenu što često donosi neočekivane rezultate. Ako nameravate da krenete na ovaj meč on se igra u subotu 13. oktobra od 15:00 časova na stadionu „FK Vršac“.

VOJVOĐANSKA LIGA „SEVER“ 9. kolo

U prethodnom vikend okršaju u Turiji domaća FK Mladost ostvarila je vrlo upečatljiv trijumf protiv somborskog „Radničkog“ čime su ih i na tabeli prešišali za jednu poziciju i sad su Turinci 8. klub u ligi. Odbranili su svoj gol a uspeli da razdrmaju protivnički čak 3 puta. Kako bi nastavili u ovako dobrom ritmu naredno kolo moraće da pobede i u Vrbasu, gde ih u subotu od 15:00 časova očekuje FK Vrbas na svom stadionu. Vrbaški tim zauzima tek 14. poziciju tabele što govori o tome koliko su ove sezone opasni po protivnike. Očekujemo pobedu našeg tima u susednoj opštini što bi bilo prvi put ove sezone da FK Mladost veže dva pobednička rezultata.

PFL SUBOTICA 9. kolo

Nakon poraza od 0:1 u prethodnom kolu, od lidera lige FK Proletera iz Ravnog Sela, nadaljski tim putuje u Novi Kneževac na megdan klubu pod nazivom Obilić. Iako ima zvučno i slavno ime, kneževački klub nije baš mnogo uspešan u prvenstvu. Trenutno je na poziciji 11 subotičke lige sa istim brojem bodova kao i nadaljski klub koji zauzima 12. poziciju. Bodovno gledano jasno je da je i učinak oba kluba isti, odnosno oba imaju po 2 pobede, jednu nerešenu i 5 izgubljenih utakmica, tako da je teško odlučiti ko ima blagu prednost. Prednost je možda na strani Obilića jer igra na svom terenu, a i rezultati međusobnih susreta iz prošle sezone su na strani Kneževčana koji imaju jednu pobedu nad Napretkom. Utakmica se igra kao i prethodne dve u subotu od 15:00 časova.

MFL BAČKA TOPOLA – MALI IĐOŠ – VRBAS – BEČEJ – SRBOBRAN 7. kolo

Odigrali su do sad fudbaleri FK Mladost Radost tima 6 takmičarskih utakmica i doneli u Srbobran maksimalnih 18 bodova, a poslednji trijumf protiv Eđsega iz Malog Iđoša završen je rezultatom 4:1, što je tek drugi put da je savladan golman našeg tima. Po sedmu pobedu u nizu tim sa Rajčura ići će u nedelju u Zmajevo. Tamošnji FK Obilić pao je na 5. poziciju i ni malo se ne raduje novom padu koji će uslediti nakon nedeljne utakmice. Ovaj put nećemo kalkulisati precizno sa brojem golova koje će Radosni postići već samo najavljujemo ono što je izvesno, a to je 3+. U poslednjem odigranom meču ova dva tima, 15. maja, naš je slavio sa 5:0, a odnos snaga ni sad nije drugačiji.

Facebook Komentari