Sezona se završava. Ostao im je po jedan nastup kod kuće.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Košarka, Sport

U vikendu pred nama opraštamo se od košarke uživo, pošto OKK i ŽKK „Srbobran“ igraju svoje poslednje utakmice pred domaćom publikom u ovoj sezoni. Biće to prilika da Srbobranci još jednom podrže košarkašice i košarkaše u nameri da dođu do pobeda, a zatim sledi pauza do oktobra, kad startuje novi takmičarski ciklus.

Za košarkaše OKK „Srbobran“ utakmica u petak, 8. aprila, od 19:45, nije poslednja u sezoni, ali jeste na domaćem terenu. U goste dolazi KK „Sveti Đorđe“ iz Žitišta, izuzetno snažna ekipa sa kojom su naši momci imali ozbiljnih poteškoća u prvom susretu, što je rezultiralo porazom zelenih 100:72. Jasno je da naša ekipa sa nepotpunim rosterom ne može da zapreti ovom timu, ali je sigurno da će košarka koja će se igrati biti brza i zanimljiva za gledanje.

Košarkašice svoju poslednju utakmicu u sezoni igraju u nedelju, 10. aprila, sa početkom u 18.00 časova, a protivnice će im biti požeška ekipa ŽKK „Sloga“. Bele su u prvom susretu izgubile sa 74:51, i to isključivo zbog svojih grešaka, a ne zato što su protivnice bile bolje. Danas je situacija bolja u obe ekipe, pogotovo kod „Sloge“ koja je uspela da naniže značajan broj pobeda i dođe do 3. mesta na tabeli. Prognozirati ishod ovog meča nije zahvalno, ostaje samo da dođemo u salu u nedelju i gledamo dobru košarku.

Facebook Komentari